Redactia.ro
Home » TV » UPDATE Simona Ghinea, tânăra dispărută din Capitală, a fost găsită la spital

UPDATE Simona Ghinea, tânăra dispărută din Capitală, a fost găsită la spital

GALERIE FOTO (8)

Continută ancheta în cazul crimei din Ghimpați. Poliția a făcut un portret al trupului tinerei incendiată într-un geamantan și încearcă să îi dea de urmă. Tânăra arsă ar putea fi o fată din București, care corespunde semnalmentelor. Fata muncea în Centrul Vechi și a dispărut de acasă, spune bunicul ei, cu care tânăra locuia.

UDPATE: Conform Observator.ro, Simona Ghinea, tânăra dispărută din București, a fost găsită în urmă cu puțin internată la spitalul Obregia.

UPDATE : Ies la iveală noi dezvăluiri în cazul fetei arse din Giurgiu. ADN-ul victimei nu corespunde cu cel al tinerei dispărute din Capitală, potrivit unor surse din anchetă. Așadar, identitatea victimei nu a fost încă stabilită. Nu există detalii nici despre făptașul care a comis cirma care a îngrozit România.

Potrivit știrilekanald.ro, ar fi vorba despre Simona Ghinea, în vârstă de 22 de ani, alias Crenguța și era de meserie clientă falsă.  Aceasta este dispărută de câteva zile.

Cine este fata arsă într-un geamantan la Ghimpați

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei din Ghimpați. Polițiștii au făcut un portret robot al tinerei arse într-un geamantan, pe un câmp, și au ajuns la mai  multe concluzii. Din primele cercetări ar fi vorba despre  o fată din București, care locuia cu bunicii. Potrivit știrilekanald, ar fi vorba despre despre Simona Ghinea, în vârstă de 22 de ani, alias Crenguța și era de meserie clientă falsă în Centrul Vechi.  Aceasta este dispărută de câteva zile, spune bunicul ei.

Portretul tinerei arse în geamantan 

Simona, posibila victimă

Simona Ghinea este dispărută de câteva zile. Fata locuia în zona Vitan din Capitală cu bunicii ei, chiar bunicul ei fiind cel care a alertat autoritățile cu privire la dispariție. Mai mult, Simona avea o relație lungă cu un tânăr bucureștean și era de meserie clientă falsă în Centrul Vechi.

 

Simona Ghinea are un dinte lipsă asemeni fetei găsite arsă

Pe rețelele de socializare, este subliniată asemănarea izbitoare dintre Simona și portretul robot al tinerei arse la Giurgiu. Prietenii au distribuit poze cu ea în mediul online sperând că vor găsi indicii pentru a ajunge la ea. Comentariile din mediul online i-a șocat pe utilizatorii Facebook, portretul robot al tinerei arse pe câmpul de la Ghimpați seamănă izbitor cu portretul Simonei, iar dintele lipsă al fetei completează pista anchetatorilor în cazul fetei arse pe câmp.

Luis Lazarus susține că știe tot despre Simona Ghinea

Luis Lazarus susține că știe tot despre viața Simonei Ghinea, inclusiv ultimul său amic. El face apel către oamenii legii să ia atitudine.

 

Nu este disponibilă nicio descriere.

Poliția a făcut un portret al trupului tinerei incendiată într-un geamantan. Oamenii legii au ajuns la concluzia că fata ar putea fi din București și muncea în Centrul Vechi. Totodată, ea locuia cu bunicii ei. Potrivit România TV  ar avea vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, înălțimea 1,60-1,65 m, greutatea 50-55 kg, corpolență atletică, părul șaten, drept, de lungime mijlocie, urechile mici și depărtate, dinții în stare bună, fără carii, compleți, cu excepția incisivului mic din dreapta-sus, care lipsește, numărul la încălțăminte 35-36, sânii mici, subdezvoltați în raport cu corpul, fără cicatrice sau tatuaje.

Vineri seară, a fost găsit cadavrul carbonizat al unei femei. Totul s-a întâmplat pe un câmp de lângă DN 6, în judeţul Giurgiu, unde o persoană anunţase că are loc un incendiu. Trupul ar fi fost găsit pe fragmentele unei valize. Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă, la aceasta participând şi specialişti criminalişti de la Poliţia Română.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: