Redactia.ro
Home » Homepage » Crimă înfiorătoare în Chitila. Și-a înjunghiat mortal fosta soţie, apoi a vrut să se sinucidă

Crimă înfiorătoare în Chitila. Și-a înjunghiat mortal fosta soţie, apoi a vrut să se sinucidă

crimă

O crimă înfiorătoare a avut loc vineri dimineață lângă București. O femeie a fost ucisă de un bărbat împotriva căruia avea ordin de restricție.

Criminalul este chiar soțul ei. Cei doi erau căsătoritți de  doi ani și aveau împreună doi copii, de 3, respectiv 5 ani. Victima avea 32 de ani și obținuse un ordin de protecție împotriva bărbatului.

Bărbatul și-a înjunghiat mortal soția. Apoi a fugit și a încercat să-și taie venele însă medicii au intervenit la timp și l-au transportat la spital. Tragedia a avut loc în jurul orei 7:00. Ajunși la fața locului, medicii au constatat decesul femeii.

„În cursul zilei de astăzi (vineri, n.r.) în jurul orelor 06:47 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat și-a tăiat cu cuțitul soția.

Alte 5 decese cauzate de gripă în România. Bilanțul morților a ajuns la 23

În temeiul sesizării, Polițiștii Orașului Chitila și Serviciul de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului, ocazie cu care au găsit în imobilul respectiv o femeie care, la prima vedere, nu prezenta semne vitale.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a declarat decesul victimei. Agresorul nu a fost găsit la fața locului, însă în urma activităților desfășurate de polițiști a fost depistat la domiciliul său, prezentând urme de tăiere a venelor, motiv pentru care i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat la o unitate spitalicească în București.

Precizăm faptul că bărbatul în cauza avea emis din data de 18.12.2019 de către Judecătoria Buftea un ordin de protecție. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmarirea  penala fiind in competenta exclusiva a Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov”, se arată într-o informare a Poliției Ilfov, potrivit stiripesurse.ro.