Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan a confirmat divorțul de soțul său. „Nu mai sunt măritată”

Alexandra Stan a confirmat divorțul de soțul său. „Nu mai sunt măritată”

GALERIE FOTO (4) Alexandra Stan a confirmat divorțul de soțul său

Alexandra Stan a confirmat divorțul de soțul său. În urmă cu câteva luni de zile anunța că s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei, dar se pare că iubirea dintre ei nu a durat mult. Alexandra Stan a confirmat despărțirea de soțul său, Emanuel Necatu.

Alexandra Stan a confirmat divorțul de soțul său. „Nu mai sunt măritată”

Alexandra Stan a confirmat divorțul de soțul său. În ultima perioadă s-a zvonit că artista ar fi divorțat de Emanuel Necatu, la doar câteva luni de când s-au căsătorit. Vedeta a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a anunțat că și-a unit destinele cu bărbatul pe care îl considera sufletul ei pereche. Cu toate astea, se pare că lucrurile nu au stat tocmai așa cum se așteptau, așa că Alexandra Stan și Emanuel Necatu au decis să divorțeze.

Fanii artistei bănuiau că nu mai sunt împreună, iar recent, Alexandra a recunoscut divorțul. Invitată în emisiunea lui Răzvan Simion și a lui Dani Oțil, Alexandra a fost întrebată dacă s-a despărțit de soțul ei. Fără să stea pe gânduri, vedeta a spus adevărul. Aceasta a ridicat mâna și a arată că pe degetul ei nu mai este niciun inel de logodnă și nici verigheta.” Păi nu mai sunt măritată, n-ai văzut? Am divorțat.S-au întâmplat multe.Eu sunt pe fast forward (n.r. pe redepe înainte), ca japonezii. Nu mai sunt căsătorită, sunt divorțată.”, a spus Alexandra.

La scurt timp după ce s-a speculat că cei doi au divorțat, Emanuel a postat un mesaj în care dădea de înțeles că s-a încheiat relația cu artista. „În dragoste nu există frică, ci dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvârșit în dragoste”, a fost mesajul lui Emanuel Necatu.

Alexandra Stan, după ce s-a căsătorit

Cei doi s-au căsătorit în luna aprilie, iar Elena Lasconi a fost cea care le-a oficializat căsătoria. În urmă cu câteva luni, artista spunea în podcast-ul lui Damian Drăghici că are încredere în căsătorie și că își dorește să aibă un copil. Alexandra mărturisirea că viașa de femeie măritată este foarte frumoasă.„E bine. E greu, îți dai seama, nu e ca și cum nu ești căsătorit. E frumos. Eu mi-a dorit dintotdeauna să am o relație serioasă. Cu toți bărbații cu care am fost am avut o relație lungă, nu știu, trei relații lungi am avut. Îmi doresc foarte mult o familie, îmi doresc să fiu mamă, îmi doresc să fac copii. Mie îmi place mult chestia asta. Am crescut cu bunică-mea în casă, cu mama, cu tata, cu soră-mea, suntem mulți”, a declarat Alexandra Stan pe YouTube.

Alexandra Stan a cunoscut faima în urmă cu 10 ani, când piesa Mr. Saxobeat a ajuns să fie difuzată peste hotare în Asia și America. Cu toate astea, cariera sa a suferit un declin în ultimii ani. Vedeta a declarat că este dezamăgită de industria muzicală din România, care ar fi resposabilă pentru declinul ei. În urmă cu câțiva ani, blondina a fost agresată fizic de către managerul ei de la acea vreme. „Eu am fost foarte, foarte dezamăgită de industria din România. Pe mine nu că m-au dezamăgit, pe mine… Au avut și ei un artist, și m-au luat, și m-au furat, și m-au și bătut și m-au lăsat în fundul gol pe stradă și m-au aruncat la gunoi!”, a declarat artista pe Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: