Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan nu mai poartă verigheta. Artista s-a despărțit de soțul ei la câteva luni de la căsătorie

Alexandra Stan nu mai poartă verigheta. Artista s-a despărțit de soțul ei la câteva luni de la căsătorie

GALERIE FOTO (4) Alexandra Stan nu mai poartă verigheta.

Alexandra Stan nu mai poartă verigheta. Deși mărturisea că este cea mai fericită și că viața ei este acum împlinită, se pare că realitatea este cu totul alta. Spre surprinderea tuturor, Alexandra Stan s-a despărțit de bărbatul cu care s-a căsătorit în urmă cu câteva luni. Cum s-a afișat vedeta?

Alexandra Stan nu mai poartă verigheta. Artista s-a despărțit de soțul ei la câteva luni de la căsătorie

Alexandra Stan nu mai poartă verigheta. În luna aprilie surprinderea pe toată lumea când anunța că s-a căsătorit cu alesul inimii sale, iar acum, șochează că s-a despărțit după câteva luni de la marele eveniment. Alexandra Stan continuă să-și surprindă fanii! Vedeta și soțul ei s-au despărțit, cel puțin asta reiese din activitățile lor sociale. Emanuel Necatu a șters imaginile cu artista de pe contul său de Instagram, iar Alexandra s-a pozat fără verighetă, semn că relația lor nu mai funcționează. Blondina a șters și ea imaginile în care apărea alături de soțul său,renunțând și la inelul pe care l-a primit în ziua nunții.

Alexandra Stan și Emanul Necatu s-au căsătorit la scurt timp după ce s-au cunoscut. Vestea a fost una șocantă atât pentru apropiații artistei, cât și pentru fanii acesteia, care nici măcar nu știau că vedeta este într-o relație. Evenimentul a avut loc la Câmpulung Muscel, orașul natal al tânărului, iar cununia civilă a fost discretă și fără a fi mediatizată la acel moment. Ulterior, Alexandra a anunțat că s-a măritat. ”A fost un eveniment foarte impresionat, a fost cea mai impresionată oficiere de căsătorie pe care am făcut-o de când sunt primar, și am făcut multe. Cred că am depășit de mult suta. M-am bucurat foarte mult că Alexandra a apelat la mine. Emanuel, soțul Alexandrei este câmpulungean, dar are domiciliul în București și m-a rugat foarte mult dacă pot să țin în secret acest lucru și eu știu să țin un secret și astăzi când am văzut că au publicat că s-au căsătorit am făcut și eu postarea. Această oficere a avut loc la sfârșitul lunii aprilie, a fost foarte impresionant cu lacrimi”, a spus Elena Lasconi, primarul care i-a cununat civil, la Antena Stars.

Cum a fost cerută Alexandra Stan în căsătorie

Vedeta mărturisea că amândoi au deschis subiectul despre căsătorie și chiar au vorbit despre copil, iar la scurt timp a fost cerută în căsătorie. Emanuel a fost foarte atent la detalii și chiar s-a așezat în genunchi când i-a oferit Alexandrei inelul de logodnă. „Am inițiat amândoi subiectul căsătoriei, iar cererea în căsătorie a fost fix ca în basme – s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Amândoi ne doream să întemeiem o familie și am verbalizat acest lucru. Mai ales că ne-am gândit că, dacă ar fi să aducem un copil pe lume, să fim căsătoriți și copilul să fie botezat. Credem cu foarte multă tărie în asta și de aceea, cumva, am cochetat cu ideea și am zis: „OK, hai să ne gândim serios la asta!, a povestit Alexandra Stan.

Momentul special a avut loc pe plajă la Constanța, locul în care artista a copilărit. Blondina a descris momentul ca fiind unul extrem de emoționant și unic. „Am fost pe plajă și, când am ajuns acolo, a îngenuncheat și m-a întrebat. A formulat foarte frumos, a fost ceva deosebit, magic. Mi-a spus că, atunci când era mic, bunica lui îi povestea despre zâne, cred că se referea la licurici, la cei care sclipesc, și îi spunea că sunt zâne, de fapt. Și, când eram pe plajă, mi-a povestit lucrul acesta și m-a întrebat: „Vrei să fii zâna mea? și a fost foarte drăguț. Am spus „Da imediat‘, a povestit Alexandra Stan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: