Redactia.ro
Home » Monden » Când a fost ultima oară când Alexandra Stan a făcut dragoste! Artista a recunoscut tot

Când a fost ultima oară când Alexandra Stan a făcut dragoste! Artista a recunoscut tot

Alexandra Stan a făcut declarații șocante la emisiunea lui Denise Rifai, vorbind deschis despre viața ei personală, iar acesta a fost un moment oportun pentru ca fanii ei să o cunoască mai bine. 

Când a fost ultima oară când Alexandra Stan a făcut dragoste

Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate artist din România și nu numai, devenind celebră și peste hotare. Este văzut ca o bombă sexy, fiind răvnită de mulți bărbați. Deși emană sexualitate prin toți porii, ați crede că nu trece mult timp până când aceasta să nu aibă un partener sexual și mai ales să întrețină relații intime, însă artista a dovedit contrariul.

Invitată la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, Alexandra Stan a mărturisit multe lucruri din viața ei persoanlă.

Alexandra Stan a povestit că a întreținut relații intime în grup (ea, un bărbat și încă o femeie), însă, în prezent, nu mai simte nevoia să mai aibă alte experiențe de acest fel. Ba mai mult, artista a dezvăluit că nu a mai întreținut relații sexuale cu cineva dinainte să plece la Survivor România.

”Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional. Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni.   

Adică nu țin să fac sex deloc. Și nu am făcut dinainte să plec la Survivor, adică acum multe luni. Știu că e o declarație în premieră, dar simt că așa e bine în momentul de față, simt că trebuie să mă focusez pe alte lucruri, pe ceea ce am eu de făcut. Am în cap niște planuri atât profesional cât și spiritual și nu vreau să-mi fur căciula singură. Dar au fost momente în viața mea când mi-a plăcut să experimentez. Atâta timp cât nu am făcut rău la nimeni și toată lumea a fost de acord cu asta…”, a mai spus Alexandra Stan la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Alexandra Stan este bisexuală

Mai mult, Alexandra Stan a fost cât se poate de deschisă și a mărturisit că este bisexuală. Aceasta a fost una dintre cele mai șocante afirmații, care venit în urma unei întrebări mai îndrăznețe din partea gazdei emisiunii: ”Ești bisexuală?”.

Alexandra Stan nu a stat foarte mult pe gânduri și a ales să răspundă cât mai sincer și a admins că este, în unele momente, și bisexuală.

”Da, uneori! Nu sunt tot timpul! Nu aș putea să spun că în momentul de față sunt. Asta la mine vine tot din capacitatea asta mare a mea de a iubi, eu iubesc și bărbații și femeile”, a mărturisit Alexandra Stan în platoul emisiunii de la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: