Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan, acuzată de o fostă asistentă TV: „Nu e în regulă să desparți sau să te implici în relația nimănui”. Cum a reacționat cântăreața

Alexandra Stan, acuzată de o fostă asistentă TV: „Nu e în regulă să desparți sau să te implici în relația nimănui”. Cum a reacționat cântăreața

GALERIE FOTO (3) Alexandra Stan, acuzată de o fostă asistentă TV: „Nu e în regulă să desparți sau să te implici în relația nimănui”. Cum a reacționat cântăreața

Alexandra Stan este acuzată de o fostă asistentă TV că i-ar fi „stricat” relația și i-ar fi „furat” partenerul. Cântăreața s-a apărut și a avut o reacție prin intermediul PR-ului ei. Iată în ce constă în acest scandal cu iz amoros.

Alexandra Stan, acuzată de o fostă asistentă TV: „Nu e în regulă să desparți sau să te implici în relația nimănui”

Bianca Alexandra este cea care susține că Alexandra Stan ar fi intervenit în relația ei, care a durat doi ani, cu un artist.

Mulțumesc, Alexandra Stan, pentru că ai fost atât de „bună” și i-ai spus iubitului meu să mă părăsească pentru că îți e dor de el și vrei ceva serios cu el, deși știai că este cu cineva! Diego Musik, poate acum o să devii celebru, așa cum ți-ai dorit! Tu cauți oportunități, nu iubire! M-ai folosit doi ani, dar acum Dumnezeu mi-a deschis ochii. Îți doresc toate cele bune alături de noua ta Alexandra! Sper că ea va avea mai multă grijă de tine decât am avut eu! Amin!

Sursa: Instagram / bianca_alexandraaa

Cu demnitatea rămasă, nu prea multă, vreau să le urez celor doi îndrăgostiți, se pare, multă fericire, mult mai multă decât am avut eu în acești doi ani și sincer nu prea pot să mai spun multe, nu am cuvinte. (…) De la femeie la femeie, pot să îi spun Alexandrei (n.r. Stan) că nu este în regulă să desparți sau să te implici în relația nimănui pentru că probabil că și ea a suferit la rândul ei și probabil că ei nu i-ar plăcea ca cineva să fie în situația în care sunt eu în momentul de față.

Nu sunt doar o femeie părăsită și înșelată, sunt o femeie care a ajutat doi ani de zile un om să crească din foarte multe puncte de vedere, un om care, sincer, nu are niciun fel de orientare în viață și nu vreau să îl denigrez în niciun fel, dar ăsta este adevărul și încercând să îl ajut pe el, m-am pierdut pe mine.

Doar atât pot să îi spun Alexandrei, că ar fi trebuit să se gândească cum ar fi fost dacă ea ar fi fost în locul meu pentru că au fost atât de multe între mine și acest om încât eu am tot încercat, am încercat, am încercat până în ultimul ceas. Cum facem multe dintre noi, probabil. Ne implicăm în niște relații toxice.

(…)

Despre ea, ce pot să spun? Și-a văzut interesul, a prins-o flama aceasta a iubirii, a atracției, care m-a păcălit și pe mine la început, dar am ajuns la concluzia că oamenii nu o să se schimbe.

(…)

Nu a avut nici măcar demnitatea să vină să îmi spună ce se întâmplă, a trebuit să aflu eu. (…) Chiar am apreciat-o foarte mult pe fata asta, dar acum nu pot să mai apreciez oamenii ăștia falși.

Sursa: Instagram / bianca_alexandraaa

Sursa: Instagram / bianca_alexandraaa

Cum a reacționat Alexandra Stan, acuzată de o fostă asistentă TV că s-ar fi „implicat” în relația ei

Alexandra Stan a oferit o reacție prin intermediul PR-ului ei. Se pare că, din punctul cântăreței de vedere, acuzațiile nu sunt bazate pe adevăr.

„Nu are nicio treabă Alexandra Stan cu băiatul respectiv. Pur și simplu au fost în același cerc de artiști într-o seară, în oraș, după o sesiune în studio, cu alți producători și writers. Atât!”, a declarat PR-ul Alexandrei Stan, în exclusivitate, pentru Spynews.ro.

Alexandra Stan, acuzată de o fostă asistentă TV: „Nu e în regulă să desparți sau să te implici în relația nimănui”. Cum a reacționat cântăreața
Foto: Instagram / bianca_alexandraaa (colaj)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: