Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan, adevărul despre divorț. Care a fost, de fapt, motivul despărțirii

Alexandra Stan, adevărul despre divorț. Care a fost, de fapt, motivul despărțirii

GALERIE FOTO (3) Alexandra Stan, adevărul despre divorț

Alexandra Stan, adevărul despre divorț. La câteva luni de când a anunțat că s-a căsătorit, artista a divorțat de soțul ei. Deși inițial au fost niște zvonuri, Alexandra Stan a recunoscut că s-a despărțit la doar câteva luni de la nuntă. Care a fost, de fapt, motivul?

Alexandra Stan, adevărul despre divorț. Care a fost, de fapt, motivul despărțirii

Alexandra Stan, adevărul despre divorț. Artista pare că nu are noroc în dragoste. Alexandra părea că și-a găsit liniștea alături de Emanuel, bărbatul care a ajutat-o să treacă peste multe situații dificile. La doar câteva săptămâni de la oficializarea relației, cei doi au decis să facă marele pas. După cinci luni de la nuntă au divorțat în mare secret, evitând să ofere mai multe detalii. Ei bine, cântăreața a decis să dea cărțile pe față și să spună adevărul.

Alexandra Stan a recunoscut că deși își dorește foarte mult să-și întemeieze o familie, încă nu și-a găsit echilibrul interior. Se pare că certurile pe care le-ar fi avut cu fostul soț ar fi dus la despărțire. Cu toate că nu mai sunt soț și soție, Alexandra și Emanuel păstrează legătura, iar după ce au divorțat și-au mulțumit reciproc. “Cumva am încercat amândoi. A fost o perioadă în care știam amândoi că nu e ok, intrasem amândoi într-un punct în care ne certam din orice, adică era toxic ce se întâmpla. Și știam amândoi că nu e ok, dar trăgeam amândoi cu dinții până când am ajuns cumva la concluzia asta împreună. Adică să nu crezi că a fost unul care a zis gata, iar celălalt s-a rugat. A fost o decizie comună”, a explicat Alexandra Stan.

În ultima perioadă, Alexandra Stan a fost văzută fără inelul de logodnă sau verigheta pe deget, iar toate pozele de cuplu pe care le postase pe rețelele de socializare au fost șterse. Fără a mai ocoli subiectul, vedeta a vorbit și despre inelul de logodnă, lăsând de înțeles că nu l-a înapoiat. „Nu cred că se dă înapoi, poți să-l vinzi, depinde cât de scump e. Fiecare alege ce face cu inelul. Cred că e un pic urât să-l dai înapoi, e ca și cum ai da înapoi amintirile”.

Alexxandra Stan a recunoscut că este bisexuală

Invitată în cadrul emisiunii prezentată de Denise Rifai, Alexandra Stan a făcut dezvăluiri inedite. Vedeta a mărturisit că este bisexuală și că îi plac atât bărbații, cât și femeile. Întrebată despre orientarea sa sexuală, Alexandra nu a stat pe gânduri și a spus adevărul. „Da, uneori! Nu sunt tot timpul! Nu aș putea să spun că în momentul de față sunt. Asta la mine vine tot din capacitatea asta mare a mea de a iubi, eu iubesc și bărbații și femeile’, a mărturisit Alexandra Stan în platoul emisiunii de la Kanal D.

De asemenea, artista a declarat că a întreținut relații intime în grup, dar în prezent nu mai vrea să experimenteze astfel de lucruri. „Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional. Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni‘, a mai spus Alexandra Stan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: