Redactia.ro
Home » TV » Alexandra Stan, apel disperat către publicul Survivor: ”Vreau să plec acasă! Am infecție la degete”

Alexandra Stan, apel disperat către publicul Survivor: ”Vreau să plec acasă! Am infecție la degete”

GALERIE FOTO (2) Alexandra Stan, apel disperat către publicul Survivor: ”Vreau să plec acasă! Am infecție la degete”

Competiția Survivor este o competiție dură, iar cu cât trece timpul, cu atât totul devine și mai greu. Alexandra Stan nu mai face față și cere cu lacrimi în ochi ca publicul să o trimită acasă. 

Alexandra Stan, apel disperat către publicul Survivor

Alexandra Stan din echipa Faimoșilor a făcut un apel disperat către publicul emisiunii. Cântăreața s-a săturat să lupte și problemele de sănătate au făcut-o să nu mai reziste în această competiție. Aceasta a ajuns la capătul puterilor din cauza vremii rea din Dominicană, lipsei de mâncare, dar și din cauza multor accidentări.

Alexandra Stan a refuzat să joace în meciul de imunitate de seara trecută, pentru că, spune ea, nu are energie să ducă la capăt traseul din cauza stării de sănătate și a oboselii. Spre surprinderea tuturor, vedeta le-a cerut în lacrimi oamenilor de acasă să nu o voteze dacă va fi propusă pentru eliminare, pentru că nu mai poate continua în competiția Survivor România.

Alexandra Stan, apel disperat către publicul Survivor: ”Vreau să plec acasă! Am infecție la degete”

Alexandra Stan, apel disperat către publicul Survivor! Faimoasa a spus că a demonstrat tot ce și-a dorit în concurs și că își dorește să se întoarcă cât mai repede la familia ei și la confort.

”Eu nu mai fac față. De mult timp am zis chestia asta și oamenii nu mă cred. Am infecție la degete, mi-am scrântit mâna de nu știu câte ori, am probleme cu stomacul, merg de nu știu câte ori pe zi la toaletă și m-a plouat azi-noapte. Dacă nu ar fi colegii mei să mă susțină, cred că aș intra în depresie. Nu e pentru mine competiția asta, vreau să merg acasă și sper oamenii să înțeleagă chestia asta și să nu mă voteze. Sper să mă trimită acasă”, a spus plângând Alexandra Stan, potrivit wowbiz.ro.

Alexandra Stan, apel disperat către publicul Survivor! Mai mult, Alexandra Stan și-a recunoscut înfrângerea și spune că Survivor România este o competiție mult prea grea pentru ea. Aceasta a spus că se simte rău de o perioadă lungă de timp, iar acum nu mai are puterea fizică sau psihică de a lupta mai departe.

”Nu este un moment greu, este o stare pe care o am de o săptămână, două, care persistă. Simt că nu mai am putere, atât am putut să fac. Mi-am demonstrat că am putut să fac anunite chestii, mi-am depășit anumite limite, simt nevoia să plec acasă, să stau cu familia, nu mai pot.  Nu sunt survivor, nu sunt supraviețuitoare, dacă până acum mă gândeam la premiu, la bani, nu mă mai interesează deloc, pur și simplu vreau să plec, vreau să plec acasă”, a declarat Alexandra Stan.

Motivul pentru care Alexandra Stan a venit la Survivor

Alexandra Stan este concurentă în echipa Faimoșilor, în sezonul 2 al emisiunii Survivor Românbia 2021, de la Kanal D. Cântăreața a declarat că și-a dorit să participe al emisiune pentru a vedea cum s-ar descurca în situații extreme și că va trata competiția ca pe un experiment social.

”Situațiile limită mă vor provoca și e o ocazie specială să stau fără telefon. Va fi ca un experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nicio resursă”, a mărturisit artista.

Alexandra Stan, apel disperat către publicul Survivor! Alexandra Stan spune că experiențele prin care a trecut au ajutat-o să aibă mai multă încredere în ea, dar totodată să nu se bazeze pe alte persoane.

E super important să ai încredere în tine și în propriile forțe, să ai încredere în oameni, dar să n-ai așteptări”, a mărturisit artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: