Redactia.ro
Home » Homepage » Alexandru are 27 de ani și a fost dat dispărut! Tânărul lucra la o firmă de curierat din Germania

Alexandru are 27 de ani și a fost dat dispărut! Tânărul lucra la o firmă de curierat din Germania

Alexandru Rohozneanu a fost dat dispărut!

Dispariția unui tânăr curier român în Germania a devenit subiectul unei căutări intense și a stârnit îngrijorarea atât în rândul familiei, cât și al prietenilor acestuia. Alexandru Rohozneanu, în vârstă de 27 de ani, este de negăsit de patru zile, iar apelurile disperate ale familiei sale au ajuns pe rețelele de socializare, în speranța că cineva poate oferi informații vitale despre soarta lui.

Familia îl caută cu disperare pe Alexandru

Lucrând în Augsburg ca și curier, Alexandru a fost văzut ultima dată pe data de 9 martie, de atunci pierzându-se orice urmă de el. Familia, rămasă în incertitudine și frică, a lansat un apel public prin intermediul paginii de Facebook „Voluntari în Europa”, descriindu-l pe Alexandru ca fiind un tânăr blond, cu ochi albaștri și tuns scurt, în speranța că cineva l-a văzut sau deține informații care ar putea ajuta la găsirea lui.

„Dăm alertă pentru dispariția băiatului din poze. Cine l-a văzut sau știe ceva despre el… vă rugăm mesaje în privat. De pe data de 9 martie nu mai știe nimeni de el. Lucra în Germania, în Augsburg, ca și curier. Vă rugăm frumos să distribuiți mai departe să îl putem găsi. Îl cheamă Alexandru Rohozneanu”, a scris o rudă de-a tânărului, marcând disperarea familiei de a-și găsi membrul dispărut.

Cine l-a văzut este rugat să sune la 112

Situația a stârnit reacții rapide în comunitate, cu mulți conaționali și prieteni distribuind mesajul și încercând să ofere sprijin. În astfel de cazuri, fiecare informație, oricât de mică, poate fi crucială, motiv pentru care apelul include un număr de urgență la care pot fi raportate orice detalii relevante: „Dacă l-ai văzut, sună de urgență la 112!”

Pe măsură ce orele și zilele trec, tensiunea și frica cresc, iar cazul dispariției lui Alexandru Rohozneanu atrage atenția asupra riscurilor la care se expun zilnic lucrătorii migranți, adesea departe de casă și de siguranța unei rețele de suport. Familia lui Alexandru, alături de comunitatea românească, speră la un deznodământ fericit și la întoarcerea în siguranță a tânărului dispărut.

În astfel de momente, solidaritatea și vigilența sunt esențiale. Cazul lui Alexandru Rohozneanu reprezintă un apel la unitate și la efortul comun de a ajuta o familie să-și regăsească speranța și, mai important, să-și găsească fiul dispărut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: