Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Arșinel a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Ce se întâmplă cu actorul FOTO

Alexandru Arșinel a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Ce se întâmplă cu actorul FOTO

GALERIE FOTO (2)

Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, a fost dus de urgență la spital. Îndrăgitul actor a acuzat dureri și astfel s-a luat decizia să fie, din nou, investigat de către medici. Iată toate detaliile!

Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital

Una dintre cele mai mari embleme ale teatrului românesc, Alexandru Arșinel a fost dus direct la spital din cauză că a acuzat, din nou, dureri și a trebuit să primească îngrijire medicală. Acesta s-ar fi simțit extrem de rău, motiv pentru care a ajuns pe mâna medicilor din Capitală. Alături de îndrăgitul actor, a fost și este fiul său, Bogdan Arșinel.

Fiul lui Alexandru Arșinel este un adevărat sprijin în aceste momente de cumpănă

Bogdan Arșinel a fost surprins în timp ce stătea pe un scaun, așteptând vești de la medici, explică SpyNews, cei care au surprins imagini de la fața locului.

Nu s-au aflat informații despre starea actuală a actorului și nici nu se știe dacă familia va alege să dea detalii în presă.
Sursa foto: captură ecran video – SpyNews.ro

Alexandru Arșinel s-a retras de pe marea scenă a teatrului românesc

Alexandru Arșinel, mare actor de comedie al României, a anunțat în luna mai a acestui an că se retrage tocmai din cauza problemelor de sănătate:

„Nu sunt în regulă, dar cine mai e în regulă astăzi? Sunt la Botoșani și o să am un spectacol pe care îl dăm la restaurantul cel mare de aici pentru inaugurarea unor acțiuni. Eu sunt din zonă de aici.”

„Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația”

„Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct”, a mărturisit actorul, conform Romania TV.

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: