Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Arșinel a avut o PREMONIŢE groaznică. Marele actor şi-a prevestit moartea, dar lumea nu l-a crezut!

Alexandru Arșinel a avut o PREMONIŢE groaznică. Marele actor şi-a prevestit moartea, dar lumea nu l-a crezut!

Alexandra Arșinel a ajuns de urgență la spital!

Alexandru Arșinel a murit joi, 29 septembrie, la 83 de ani. În ultimul an, actorul s-a confruntat cu probleme grave de sănătate și a fost internat de mai multe ori.

Cu o activitate de peste șase decenii, Arșinel a avut zeci de roluri în teatru, film și televiziune. A fost Suflețel în „A doua cădere a Constantinopolului” (1994) și Costel în „Sexy Harem Ada-Kaleh” (2001). Cea mai mare parte a carierei și-a petrecut-o însă pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, pe care l-a și condus vreme de 19 ani, până în 2018.

Arşinel şi-a prevestit moartea, în urmă cu un an

În ultimii ani de viață, Alexandru Arșinel s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate și a fost internat de urgență în repetate rânduri. Starea i s-a deteriorat mai ales după moartea Stelei Popescu, din noiembrie 2017.

Premoniţia morții maestrului s-a întâmplat chiar la căpătâiul lui Ion Caramitru, care a murit în 2021, la vârsta de 79 de ani. Atunci, Arşinel a făcut o dezvăluire care a sunat de parcă și-ar prevesti moartea. Într-adevăr, la un an distanță, se pare că Alexandru Arșinel a avut un destin relativ similar cu cel al colegului său de scenă.

Greu de suportat și nu mai e mult și urmează și altele, alte personaje, pentru ca a venit vremea scadențelor. Mai sunt artiști și personalități care își așteaptă rândul. Îmi aștept rândul și eu. Nu sunt prea grozav cu sănătatea, dar mergem înainte”, spunea Alexandru Arșinel, în septembrie 2021.

Actorul a avut doi băieţi

Alexandru Arșinel a avut doi fii, Bogdan Traian şi Cristian Arşinel, care împreună cu soția acetuia, Marilena, deși au stat departe de luminile reflectoarelor, au fost mereu aproape de îndrăgitul actor până astăzi, când a murit la vârsta de 83 de ani.

Marele actor al teatrului de revistă s-a cunoscut cu soția sa Marilena, de profesie asistentă medicală, în anul 1966, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit.

În anul 1970 avea să vină pe lume și primul lor băiat, Bogdan Traian, iar la doar trei ani după, apărea în familie și Cristian. Niciunul dintre cei doi fii nu i-a moștenit talentul actoricesc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: