Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat cum va fi înmormântat Alexandru Arșinel. Ce va pune familia în coşciugul marelui artist

S-a aflat cum va fi înmormântat Alexandru Arșinel. Ce va pune familia în coşciugul marelui artist

Actorul Alexandru Arșinel, care a murit joi, la vârsta de 83 de ani, va fi înmormântat duminică, la Cimitirul Bellu din București. Sicriul cu trupul actorului a fost depus vineri în foaierul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

Aşadar, înmormântarea va avea loc la Cimitirul Bellu, duminică, la ora 12.00.

Arșinel, îngropat cu pălăria, costumul și butonii favoriți

Unul dintre cei mai mari actori din toate timpurile ai teatrului de revistă din România ne-a părăsit, joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani, starea sa de sănătate deteriorându-se într-un ritm galopant, în ultimele luni. Artistul a fost marcat de experiența din perioada transplantului de rinichi, așa că a decis să își pregătească locul de veci din timp.

Mormântul maestrului Arșinel nu este pe Alee artiștilor, ci în plan opus, pe diagonală față de binecunoscutul sector din Bellu, destul de aproape de Aleea scriitorilor, unde sunt înmormântați Mihai Eminescu, Ion Luca Caragiale, Nicolae Labiș, Liviu Rebreanu sau Adrian Păunescu.

Cei doi băieți ai actorului îi vor respecta toate dorințele post-mortem, iar Alexandru Arșinel va fi înmormântat purtând pălăria, costumul și butonii favoriți.

Arşinel şi-a pregătit singur mormântul

„Sunt un om gospodar. Mi-am făcut mormânt la Bellu. Să n-aibă grijă copiii, când n-o să mai fiu”, declara Alexandru Arșinel înm timpul vieţii. Ani de zile, cine umbla pe aleile din Bellu, pe lângă capela centrală, se freca la ochi când vedea numele lui Alexandru Arșinel scris pe monumentul din marmură închisă la culoare.

Locul de veci este amplasat în zona sudică a cimitirului Bellu din București, pe o alee principală de lângă capelă, iar pe monument este trecut și numele și anul nașterii soției regretatului artist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: