Redactia.ro
Home » Știri » Durere nemărginită! Soția marelui actor Alexandru Arșinel, surprinsă la căpătâiul acestuia

Durere nemărginită! Soția marelui actor Alexandru Arșinel, surprinsă la căpătâiul acestuia

GALERIE FOTO (2)

Soția marelui actor Alexandru Arșinel a fost surprinsă la căpătâiul acestuia, în foaierul Teatrului Constantin Tănase, unde i-a fost depus corpul neînsuflețit. Iată cele mai emoționante imagini!

Soția marelui actor Alexandru Arșinel, surprinsă la căpătâiul acestuia

Marele actor Alexandru Arșinel s-a stins din viață ieri, 29 octombrie, la vârsta de 83 de ani, după o carieră de 60 de ani pe scena teatrului românesc. Marele actor se confrunta cu multe probleme de sănătate.Trupul neînsuflețit al marelui actor Alexandru Arșinel a ajuns în această după-amiază în foaierul Teatrului Constantin Tănase, unde au venit atât prieteni, fani, dar și cel mai important familia actorului pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Un moment extrem de emoționant a fost acela când soția regretatului actor, Marilena Arșinel, a ajuns la căpătâiul partenerului său de viață. Iată imaginile!

Sursa foto: cancan.ro

Maestrul care ne-a încântat vreme de 60 de ani cu talentul său va fi înmormântat, duminică, la Cimitirul Bellu.

„Admiratorii actorului îi vor putea aduce un ultim omagiu până duminică dimineaţă, la ora 9:30, când sicriul va pleca spre Cimitirul Bellu.

Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Bellu, la ora 12:00”, potrivit Antena 3 CNN.

Alexandru Arșinel a murit!

Marele actor Alexandru Arșinel s-a stins din viață ieri, 29 octombrie, la vârsta de 83 de ani, după o carieră de 60 de ani pe scena teatrului românesc. Marele actor se confrunta cu multe probleme de sănătate.

Îndrăgitul actor avea o stare de sănătate precară care i-a provocat dificultăți în ultimii ani ai vieții. Actorul fusese recent internat într-un centru specializat de îngrjiri paliative, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid.

Alexandru Arşinel fusese transferat la solicitarea angajaților centrului medical la spital pentru a putea primi îngrijiri medicale de specialitate. Potrivit unui comunicat transmis de Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, Alexandru Arşinel a fost internat la data de 15 septembrie 2022 și transferat la ATI, din cauza unor escare, leziuni de decubit în limbaj medical. Deși a fost tratat, marele actor și-a găsit sfârșitul.

Care este cauza morții lui Alexandru Arșinel?

Cauza morții lui Alexandru Arșinel stă la baza problemelor grave de sănătate. Marele actor se confrunta cu multe probleme de sănătate, dar mai ales cardiace, pentru care a fost tratat de-a lungul ultimilor ani.

Potrivit fișei medicale de la cardiologie, Alexandru Arșinel avea „antecedente patologice multiple, care includ o proteză biologică aortică, montată la spitalul Monza, și stenturi coronariene. Încă din anul 2017, Alexandru Arșinel a fost diagnosticat cu stenoză de 70%, motiv pentru care a și avut nevoie de implantarea unui stent pe artera interventriculară anterioară a inimii, una din arterele mari din zona cardiacă”, potrivit Cancan. 

Fiul actorului a confirmat decesul

Informaţia a fost confirmată pentru FANATIK de fiul acestuia, Bogdan:

„Da, este adevărat!”, a declarat Bogdan Arșinel.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: