Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Arșinel, din nou pe mâinile medicilor

Alexandru Arșinel, din nou pe mâinile medicilor

GALERIE FOTO (3)

Actorul Alexandru Arșinel trăiește o bătrânețe zbuciumată din cauza problemelor de sănătate. În urmă cu câteva luni, a ajuns în stare gravă la spital. Apoi, copiii săi au decis să-și interneze tatăl într-un azil unde sunt tratate persoanele cu probleme locomotrii. Ceva timp mai târziu, actorul a ajuns din nou la spital, iar copiii au decis să-l ia înapoi acasă.

Astăzi, însă, paparazzi spynews.ro l-au surprins pe Alexandru Arșinel, pe holurile spitalului. Alături de el se afla fiul său Bogdan, care l-a susținut și ajutat în ultimele luni de când probleme sale s-au agravat.

În imaginile surprinse de paparazzi, Bogdan era așezat pe un scaun, așteptând. Purta un tricou deschis la culoare, masca de protectie și blugi albastru inchis.În mână avea câteva hârtii îndoite pe jumătate care îl încurcau vizibil. Bărbatul a așteptat o vreme în holul spitalului, ieșind mai apoi afară.

Fără nicio veste despre tatăl său, Bogdan și-a aprins câteva țigări în speranța că timpul va trece mai repede. Până în acest moment nu se știe care este starea de sănătate a actorului. Nu știm dacă a ajuns de urgență, sau doar pentru niște controale.

Rămâne de văzut dacă familia va alege să vorbească public despre ceea ce se întâmplă.

De ce l-au externat de la cămin pe marele actor

Motivul internării actorului în clinica de la Snagov a fost pentru a urma un tratament.

”Copiii lui nu-l vor mai duce, după externare, la acel cămin de bătrâni din Snagov, unde a stat aproape o lună. Ei l-au dus pentru un tratament la picioare, avea escare, și acolo beneficia de confort și de tratament. Însă, s-a interpretat un pic altfel, că l-ar fi mutat acolo definitiv, și le-a fost cam rușine să-l mai lase un timp acolo. După ce va fi externat, probabil că va fi adus acasă. Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este delicată, fiind în continuare internat și aflându-se sub supraveghere medicală”, potrivit surselor Ego.ro.

Cristian a ținutv să elucideze misterul cu privire la starea de sănătate a tatălui său după ce în presă apăruseră mai multe știri conform cărora actorul se afla în stare gravă.

”Tata e bine. Nu-i adevărat că e în stare gravă sau că n-a fost tratat cum trebuie. Nu vrem să comentăm ceva ce nu-i adevărat! Dorim să fim lăsați în pace!”, a declarat Cristian Arșinel, în exclusivitate pentru Playtech.ro, la acea vreme.

sursa foto: spynews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: