Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Arșinel, în stare critică la spital. Cum se simte marele actor

Alexandru Arșinel, în stare critică la spital. Cum se simte marele actor

Alexandru Arșinel, reacție acidă la adresa celor care l-au criticat

Alexandru Arșinel a ajuns din nou pe mâna medicilor. Actorul a fost internat în spital în urmă cu câteva zile, iar veștile despre starea sa de sănătate nu sunt deloc pozitive.

Problemele de sănătate l-au determinat pe artist să se interneze din nou iar medicii îi supraveghează atent starea, spun apropiații lui.

Alexandru Arșinel are dificultăți de vorbire

Pentru că avea momente în care nu vorbea coerent și nu se putea deplasa din cauza amețelilor, familia a decis ca artistul să se recupereze, periodic, la o clinică de specialitate.

„Nu este bine deloc. Are dificultăți în vorbire, dar și la coordonare. După tratamentul de la clinică se simte mai bine. El nu-și mai dorește să se tot interneze și să se externeze din spital. Colegii săi de la teatru se interesează des de starea sa de sănătate”, a declarat o sursă din apropierea actorului, potrivit B1 TV.

În ultima perioadă actorul a ajuns de mai multe ori pe patul de spital după problemele cardiace pe care le-a avut sau după transplantul de rinichi.

Alexandru Arșinel și-a anunțat retragerea din actorie

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, a trecut în ultima perioadă doar prin suferință. Actorul a acuzat din ce în ce mai multe stări de rău. Anul trecut a suferit două operații complicate, când medicii i-au montat un stent și un stimulator cardiac. Actorul are probleme cu inima și cu respirația. De asemenea, el a declarat recent că va mai juca într-un singur spectacol și apoi se va retrage din teatru.

„Nu sunt în regulă, dar cine mai e în regulă astăzi? Sunt la Botoșani și o să am un spectacol pe care îl dăm la restaurantul cel mare de aici pentru inaugurarea unor acțiuni. Eu sunt din zonă de aici. Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația”, a declarat Alexandru Arșinel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: