Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Arșinel și-a pregătit locul de veci înainte să moară. Marele actor avea o ultimă dorință: „Și mie mi-e dor de…”

Alexandru Arșinel și-a pregătit locul de veci înainte să moară. Marele actor avea o ultimă dorință: „Și mie mi-e dor de…”

GALERIE FOTO (2)

Alexandru Arșinel și-a pregătit locul de veci înainte să moară. Marele actor avea o ultimă dorință, pe care a spus-o cu ceva timp înainte să se stingă din viață. Acesta s-a stins din viață, joi seara, la Spitalul Universitar.

Când și-a pregătit Alexandru Arșinel locul de veci

Lui Alexandru Arșinel nu i-a fost niciodată frică de moarte. A spus-o chiar el în nenumăratele interviuri pe care le-a oferit de-a lungul timpului. Marele actor și-a pregătit locul de veci la Cimitirul Bellu din Capitală, cu șapte ani înainte. Acesta a spus și motivul pentru care a ales să pregătească totul pentru moartea lui. „Sunt un om gospodar şi mi-am făcut mormânt la Bellu. Să nu aibă grijă copiii când n-o să mai fiu. Eu sunt un om gospodar și pregătesc toate, în așa fel încât să nu las multe probleme după mine. Eram la Noaptea Muzeelor și Bellu e considerat muzeu. Și am primit de la Primărie un telefon să merg cu câțiva colegi, după spectacol, să aprindem câteva lumânări la mormintele marilor actori, că ne așteptau cei de la Bellu.

Ne-am dus, ne-au primit imediat, am aprins lumânări. Și eram cu niște colegi de la Teatrul Tănase: ‘Hai să vă arăt un mormânt de-al unui coleg de-al nostru’. Și mergeam așa și am ajuns la vreo 10 metri de locul unde este mormântul meu. Era acolo o familie cu doi copii așa… mai mari și el și ea își ziceau: ‘Hii, uite mormântul lui Arșinel!’, la care eu zic ‘Aici sunt, doamnă!’. ‘Vai, domnule Arșinel, așa ne-am speriat că e mormântul dumneavoastră!’. La care și ăștia, actorii: Du-te, mă, unde ne-ai adus aici, să ne arăți mormântul?!”, spunea Alexandru Arșinel în 2015, pentru evelinepauna.ro.

Care era ultima dorință a lui Alexandru Arșinel

Cu ceva vreme înainte să se stingă din viață, Alexandru Arșinel, mărturisea că mai are un singur dor, o ultimă dorință. „Îmi e dor de scenă. Îmi e dor de public, de zâmbetul lor. Tot ceea ce vine de la public a însemnat un imbold extraordinar, o dorință extraordinară de viață, pentru că viața e tare frumoasă! Și mie mi-e dor de public, de zâmbetul lor generos, iar eu să încerc să le dau, să storc ce a mai rămas în mine.”, spunea regretatul actor în emisiunea prezentată de Teo Show.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: