Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Arșinel și soția sa, infectați cu noul coronavirus! ”Nu ne simțim bine, mai ales că am făcut și vaccinul”

Alexandru Arșinel și soția sa, infectați cu noul coronavirus! ”Nu ne simțim bine, mai ales că am făcut și vaccinul”

Alexandru Arșinel și soția sa, infectați cu noul coronavirus! ”Nu ne simțim bine, mai ales că am făcut și vaccinul”

Alexandru Arșinel și soția sa au fost infectați cu noul coronavirus, asta după ce în urmă cu două luni s-au vaccinat. Iată care este starea de sănătate a celor doi. 

Alexandru Arșinel și soția sa, infectați cu noul coronavirus

Alexandru Arșinel și soția sa s-au vaccinat în urmă cu două luni, însă, cu toate acestea, cei doi au fost infectați cu noul coronavirus. Potrivit acestora, starea lor nu este tocmai bună, ambii fiind internați în acest moment în spital.

Alexandru Arșinel a oferit o scurtă declarație în care a anunțat faptul că a fost infectat cu noul coronavirus, deși s-a vaccinat împotriva temutului virus. De asemenea si soția acestuia a contractat virusul.

”Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare.  Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”,  a declarat Alexandru Arșinel pentru fanatik.ro.

Alexandru Arșinel nu trece singur prin asta, căci soția lui, Marilena Arșinel, este internată alături de el. Cei doi sunt căsătoriți din anul 1968 și au împreună doi băieți, Bogdan și Cristian.

Din păcate, soția lui Alexandru Arșinel a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un incident care i-a marcat viața. Marilena a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile, după ce tocul pantofilor i s-a blocat în scări și a căzut direct în cap. Deși a ajuns de urgență pe mâinile medicilor pentru a fi operată, aceasta a rămas cu sechele, având în permanență nevoie de îngrijiri. Marilena Arșinel are mare noroc de soțul ei, având în vedere că actorul îi este alături în permanență.

”Nu știu sigur, dar ea ne transmite foarte mult optimism. O întreb ce face, ea zice bine, „ți-a plăcut mâncarea?”, ea zice da. Eu nu o aud niciodată că ar trebui să fie așa, așa. Nu că e docilă, e foarte optimistă”, a declarat Alexandru Arșinel în urmă cu ceva timp.

Care a fost starea lui Alexandru Arșinel după ce s-a vaccinat anti-Covid

Alexandru Arșinel, în vârstă de 81 ani s-a vaccinat pentru anti-Covid. El a dezvăluit care a fost starea lui după rapel și nu vede cu ochi buni consecințele coronavirusului. Actorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase spune că nu a avut efecte adverse nici după a doua doză de vaccin anti-Covdid, care i-a fost administrat pe data de 10 februarie. Deși se simte lipsit de vlagă, Alexandru Arșinel pune totul pe seama bătrâneții.

”Zbaterea asta eu nu cred că nu o să aibă o finalitate pozitivă. Se lucrează la vaccinuri și se plătesc sume uriașe tocmai pentru a ne curăța viața de mizeria asta care ne omoară. Eu nu cred să nu aibă o finalitate pozitivă, până la urmă. Văd că încercările nu sunt zadarnice și apar în diferite locuri descoperiri care sunt împotriva acestui act criminal, după părere mea, lansat de o mână de nebuni care, acum doi ani de zile, au dat drumul la acest microb, această bacterie sau ce Dumnezeu este, care ne-a mâncat ani din viață. Eu am făcut și al doilea vaccin. Nu am avut efecte adverse. Mă simt așa puțin fără vlagă, dar nu aș pune-o pe seama vaccinului, ci pe seama anilor, pentru că această lipsă de vlagă o am de mai mult timp, nu de acum”, a declarat Alexandru Arșinel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: