Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă copiii lui Alexandru Arșinel. Nu au urmat cariera tatălui

Cu ce se ocupă copiii lui Alexandru Arșinel. Nu au urmat cariera tatălui

Alexandru Arșinel

Bogdan și Cristian sunt cei doi fii ai marelui actor Alexandru Arșinel. Ei nu au urmat actoria, asemeni tatălui lor și au urmat domenii din care și-au dezvoltat afaceri.

Cu ce se ocupă copiii lui Alexandru Arșinel. Nu au urmat cariera tatălui

Alexandru Arșinel este un tată mândru de fiii lui. Chiar dacă nu au urmat actoria, asemeni lui, cei doi copii sunt realizați profesional și buni antreprenori, totodată, informează Spynews.

Image result for alexandru arsinel si fiii lui

Bogdan este băiatul cel mai mare al lui Alexandru Arșinel și este inginer constructor. De asemenea, acesta mai face bani și din chirii. Cristian, mezinul familiei, a terminat Dreptul și apoi a urmat Academia de Studii Economice din București. La fel ca fratele său, are și el o afacere. Are un teren lângă Capitală, unde cultivă legume și afacerea merge foarte bine.

Alexandru Arșinel, vaccinat de două ori anti-Covid

Alexandru Arșinel s-a vaccinat anti-Covid și a făcut, deja, și rapelul. Actorul în vârstă de 81 de ani spune că nu a avut efecte adverse.

”Zbaterea asta eu nu cred că nu o să aibă o finalitate pozitivă. Se lucrează la vaccinuri și se plătesc sume uriașe tocmai pentru a ne curăța viața de mizeria asta care ne omoară. Eu nu cred să nu aibă o finalitate pozitivă, până la urmă. Văd că încercările nu sunt zadarnice și apar în diferite locuri descoperiri care sunt împotriva acestui act criminal, după părere mea, lansat de o mână de nebuni care, acum doi ani de zile, au dat drumul la acest microb, această bacterie sau ce Dumnezeu este, care ne-a mâncat ani din viață. Eu am făcut și al doilea vaccin. Nu am avut efecte adverse. Mă simt așa puțin fără vlagă, dar nu aș pune-o pe seama vaccinului, ci pe seama anilor, pentru că această lipsă de vlagă o am de mai mult timp, nu de acum”, a declarat Alexandru Arșinel pentru FANATIK.

Alexandru Arșinel, pensionar de lux?

Alexandru Arșinel este catalogat drept un pensionar de lux, deoarece are o pensie de  8.936 lei. Într-un interviu, el a justificat venitul său, mai ales că soția sa, Marilena, este imbolizată la pat.

”Ce vină am eu? Eu muncesc efectiv din 1957, doi ani am fost figurant la Teatrul Național din Iași și 4 ani am fost student la Institutul de Teatru. Restul anilor am fost actor. Nu am stat și atunci pensia s-a adunat, că nu eu calculez. Probabil că având și o indemnizațiie de merit venită de la Ministerul Culturii – am fost onorat cu această indemnizație împreună cu alte vreo 200 de personalități din mai multe domenii de activitate – sună ca o pensie indestulătoare. Dar nu uitați că eu am în casă două persone cu handicap, una – soția mea paralizată -, care nu mișcă decât mâna stângă și capul și poate să mănânce, și eu care am transplant de rinichi,” a mai spus marele actor pentru sursa citată.

Image result for alexandru arsinel si sotia lui