Redactia.ro
Home » Monden » Care este starea lui Alexandru Arșinel după ce s-a vaccinat anti-Covid. A făcut și rapelul

Care este starea lui Alexandru Arșinel după ce s-a vaccinat anti-Covid. A făcut și rapelul

Alexadru Arsinel s-a vaccinat a doua oara

Marele actor, Alexandru Arșinel, în vârstă de 81 de ani a mărturisit cum se simte după ce s-a vaccinat și a doua oară anti-Covid19. Totodată, este de părere că virusul ”este un act criminal” creat de cineva anume ca să distrugă omenirea.

Care este starea lui Alexandru Arșinel după ce s-a vaccinat anti-Covid. A făcut și rapelul

În urmă cu nouă zile, Alexandru Arșinel (81 ani) s-a vaccinat pentru a doua oară, anti-Covid. El a dezvăluit, recent, care este starea lui după rapel și nu vede cu ochi buni consecințele coronavirusului.

Actorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase spune că nu a avut efecte adverse nici după a doua doză de vaccin anti-Covdid, care i-a fost administrat pe data de 10 februarie. Deși se simte lipsit de vlagă, Alexandru Arșinel pune totul pe seama bătrâneții.

Image result for alexandru arsinel

”Zbaterea asta eu nu cred că nu o să aibă o finalitate pozitivă. Se lucrează la vaccinuri și se plătesc sume uriașe tocmai pentru a ne curăța viața de mizeria asta care ne omoară. Eu nu cred să nu aibă o finalitate pozitivă, până la urmă. Văd că încercările nu sunt zadarnice și apar în diferite locuri descoperiri care sunt împotriva acestui act criminal, după părere mea, lansat de o mână de nebuni care, acum doi ani de zile, au dat drumul la acest microb, această bacterie sau ce Dumnezeu este, care ne-a mâncat ani din viață. Eu am făcut și al doilea vaccin. Nu am avut efecte adverse. Mă simt așa puțin fără vlagă, dar nu aș pune-o pe seama vaccinului, ci pe seama anilor, pentru că această lipsă de vlagă o am de mai mult timp, nu de acum”, a declarat Alexandru Arșinel pentru FANATIK.

Este Alexandru Arșinel un pensionar de lux?

Gurile rele spun despre celebrul actor că se încadrează în topul pensionarilor de lux din țară, deoarece are o pensie în valoare de 8.936 lei. Alexandru Arșinel spune că a muncit foarte mult în cariera sa de actor și de aceea, în prezent, are o pensie din care se întreține pe el și soția sa, ambii bolnavi.

”Ce vină am eu? Eu muncesc efectiv din 1957, doi ani am fost figurant la Teatrul Național din Iași și 4 ani am fost student la Institutul de Teatru. Restul anilor am fost actor. Nu am stat și atunci pensia s-a adunat, că nu eu calculez.

Probabil că având și o indemnizațiie de merit venită de la Ministerul Culturii – am fost onorat cu această indemnizație împreună cu alte vreo 200 de personalități din mai multe domenii de activitate – sună ca o pensie indestulătoare. Dar nu uitați că eu am în casă două persone cu handicap, una – soția mea paralizată -, care nu mișcă decât mâna stângă și capul și poate să mănânce, și eu care am transplant de rinichi,” a mai spus marele actor pentru sursa citată.
Image result for alexandru arsinel si sotia lui

Lui Alexandru Arșinel îi este dor de Stela Popescu

Este bine-cunoscut faptul că Alexandru Arșinel și Stela Popescu erau colegi de scenă și prieteni buni. Obișnuit să joace, adesea, în preajma regretatei actrițe, și acum îi este greu fără ea. Stela Popescu a murit în anul 2017, din cauza unui accident vascular.

”Românii sunt triști fără Stela, dar se bucură atunci când o revăd pe micul ecran. Nu îmi e ușor! Nu ne-a fost ușor! Stela însemna foarte mult. Ea era un reper important pentru noi. Pentru teatru a fost un geniu unic al românilor. Câteodată mi se face frică fără ea. Oamenii poate așteaptă mai multe de la noi. Când eram împreună, puteam să dăm aproape totul”, a mai spus Alexandru Arșinel într-un interviu.

Image result for alexandru arsinel si stela popescu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: