Redactia.ro
Home » Știri » Cum a reacționat Alexandru Arșinel după ce s-a aflat ce pensie primește de la stat: ”Cred că ar trebui să fiu felicitat”

Cum a reacționat Alexandru Arșinel după ce s-a aflat ce pensie primește de la stat: ”Cred că ar trebui să fiu felicitat”

Alexadru Arsinel s-a vaccinat a doua oara

Alexandru Arșinel a avut prima reacție publică într-un interviu, după ce a fost pus la zid pentru pensia mare pe care o primește lunar de la stat. 

Cum a reacționat Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel este unul din oamenii care au adus multe zâmbete publicului, atât pe scena teatrului românesc, cât și în televiziune. De ceva timp însă, actorul este criticat de oameni, totul pornit de la bani. Cei mai mulți dintre răutăcioși consideră că venitul lunar al maestrului este unul în concordanță cu munca sa și asta pentru că statul i-ar oferi mai mult decât ar merita.

Așa s-a ajuns ca, fostul partener al regretatei Stela Popescu, să fie pus să se justifice, situație pe care spune că nu o acceptă, ba chiar, îl deranjează foarte tare. Astfel că, după aceste zvonuri, actorul a făcut primele declarații public, într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Marele actor susține tare și răspicat că a muncit pentru absolut fiecare leu pe care îl primește acum de la stat, căci are la activ peste șaptezeci de ani în câmpul muncii. Timp în care a făcut turnee, a jucat teatru, a apărut pe micile ecrane și a fost și director, iar pentru toate aceste lucruri primește acum 33.720 de lei indemnizație de revoluționar, 58.116 ca pensie și încă 90.733 de lei pentru faptul că este manager la Teatrul de revistă.

Mai mult, celebrul actor susține că sumele menționate anterior sunt venituri justificate, pe care le primește pentru că a muncit, căci, susține el, niciun leu nu i-a căzut din cer. De asemenea, Alexandru Arșinel spune că lumea nu ar trebui să îl critice, ci să îl felicite pentru toată cariera sa.

”Este o pensie pe care am obținut-o muncind. Există o indemnizație de merit pe care o dă Ministerul Culturii și eu am o obținut-o. Toate încasările mele sunt justificate oficial. Ele s-au adunat și consider că le merit. Am 82 de ani și în acești ani am obținut o indeminație de merit și o pensie care se situează la un anumit nivel. Pentru că sunt foarte mulți care nu au obținut aceste merite, li se pare că la mine esteexagerat, dar mai sunt și alții. Dacă răspund și mă justific înseamnă că mă simt vinovat. Eu sunt trecut la pensie cu vreo 70 și ceva de ani de muncă, 20 de ani am fost director și 60 de ani am fost actor, am făcut turnee în toată lumea. Eu cred că ar trebui chiar să fiu felicitat. Mă necăjește că nici la vârsta asta nu sunt lăsat în pace”, a spus Alexandru Arșinel într-un interviu.

Ce i-a lipsit cel mai mult actorului de pe scenă

Alexandru Arșinel a revenit pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase într-un spectacol care a fost premiera în urmă cu mai bine de 2 ani. Marele actor a jucat alături de colegii săi în piesa „Hai, Hai, România”, dedicată aniversării Centenarului Marii Uniri de la 1918.

Spectacolul este regizat de marele actor Alexandru Arșinel, remarcabil fiind și repertoriul muzical ales. Revenirea în lumea teatrului nu a fost una deloc ușoară pentru actor, care și-a adus aminte cu această ocazie de regretata sa colegă de scenă, Stela Popescu. Marele artist nu a uitat-o pe cea alături de care a jucat ani la rând, simțindu-i lipsa și acum.

”Îmi este tare dor de Stela, îmi lipsește extraordinar de mult. Îmi lipsește Stela. V-am spus de multe ori, și in direct și prin intermediul televiziunii, că viața mea este legată strict de viața voastră. V-am însoțit și m-ați însoțit peste 60 de ani pe scena acestui teatru. (…) Ne sunteți foarte dragi si n-ați ajutat să trecem prin multe hopuri, inclusiv prin acela de a ne face sănătoși. Îmi pare rău că Stela nu e aici, dar vă transmit eu cu tot sufletul sănătate și dragoste și să nu ne uitați”, a declarat Alexandru Arșinel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: