Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Arșinel şi soţia sa, Marilena, dansează acum în cer. Povestea emoţionantă de dragoste. Femeia i-a fost alături peste 5 decenii

Alexandru Arșinel şi soţia sa, Marilena, dansează acum în cer. Povestea emoţionantă de dragoste. Femeia i-a fost alături peste 5 decenii

Marilena, soția lui Alexandru Arșinel, a murit. La mai puțin de un an după dispariția marelui actor, în septembrie 2022, a plecat la ceruri și partenera acestuia.

Cei doi s-au cunoscut la un ștrand în 1968 și a fost dragoste la prima vedere. Alexandru Arșinel și Marilena s-au căsătorit ulterior, în același an.

Cum a cunoscut-o Arşinel pe Marilena

Alexandru și Marilena Arșinel s-au căsătorit în 1968. Actorul a povestit, în cartea sa, „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”, lansată în 2012, despre cum și-a cunoscut viitoarea soție.

La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns.

Am plusat şi am întrebat-o: Dar ce ai face dacă m-aş îneca?. S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!”, a scris Alexandru Arșinel în cartea autobiografică: „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”, carte care a fost lansată în anul 2012, despre povestea de dragoste dintre el și soția lui.

Totul s-a întâmplat la Ștrandul Tineretului. Era 1966, cu doar doi ani înainte ca Marilena să devină doamna Arșinel. După nuntă, au locuit într-o cameră de cămin, care avea baia comună. Acolo a venit pe lume și Bogdan, fiul lor cel mare.

Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!”, mai scria Alexandru Arșinel în cartea sa.

Deși au avut noroc să se întâlnească, Alexandru și Marilena au fost încercați. Ambii au avut probleme de sănătate în ultimii ani. Soția actorului a suferit o paralizie după o căzătură care i-a provocat un hematom. Deși medicii au operat-o, starea i-a fost afectată semnificativ și a dezvoltat mai multe afecțiuni.

A rămas imobilizată în scaun

În anul 2016, Marilena Arșinel a rămas imobilizată în scaun cu rotile, în urma unui accident nefericit. După decesul actorului, starea de sănătate a acesteia s-a degradat considerabil.

La sfârșitul lunii ianuarie, Marilena a ajuns în spital, fiind diagnosticată cu pneumonie. Femeia a avut nevoie de tratament și a rămas sub supravegherea medicilor. În urmă cu aproximativ o lună, Cristian declara că mama lui este internată într-un azil, unde primește cele mai bune îngrijiri.

Fiul Cristian i-a anunţat decesul

Anunțul trist al decesului Marilenei a fost făcut public de către fiul actorului, Cristian, pe pagina sa personală de Facebook. El a avut un mesaj emoționant.

Scumpa mea MAMĂ, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un ÎNGER și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere.

Sunt sigur că acolo SUS te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară. Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC MAMA”, a scris Cristian Arșinel pe contul său de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: