Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Ciucu ar avea o altă iubită. Reacția creatorului de modă, după ce secretul divorțului de Alina Sorescu a ieșit la iveală

Alexandru Ciucu ar avea o altă iubită. Reacția creatorului de modă, după ce secretul divorțului de Alina Sorescu a ieșit la iveală

Alexandru Ciucu ar avea o altă iubită

Alexandru Ciucu ar avea o altă iubită. Alina Sorescu și ALexandru Ciucu divorțează după 12 ani de căsătorie. La sfârșitul lunii trecute a ieșit la iveală despărțirea celor doi, după multe speculații pe acest subiect. Se pare că designerul de modă are deja o nouă iubită.

Alexandru Ciucu ar avea o altă iubită. Reacția creatorului de modă, după ce secretul divorțului de Alina Sorescu a ieșit la iveală

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în plin proces de divorț. La începutul lunii mai, artista a declarat oficial că divorțează de tatăl fiicelor sale, după 12 ani de mariaj. După mult specualții pe acest subiect, artista și creatorul de modă au decis să se despartă.

Alina Sorescu a fost cea care a intentat divorțul în luna februarie a acstui an, și s-a luptat pentru custodia fiicelor sale, Carolina și Ana Raisa. Ciucu a cerut, printr-o ordonanță președințială, ca micuțele să locuiască la el, dar cererea i-a fost respinsă. Deși Alina Sorescu și Alex Ciucu au încercat să fie discreți cu acest subiect, în spațiul public circulă zvonul conform căruia designerul ar avea deja o altă relație la Paris. Acolo unde și-a petrecut majoritatea timpului în ultima vreme. Potrivit Fanatik.ro, Alexandru Ciucu și Alina SOrescu nu au vrut să comenteze pe acest subiect. ”Nu comentez. Îmi pare rău”, a spus Alexandru Ciucu.

Alina SOrescu, despre o posibilă împăcare cu Alex Ciucu

Alina Sorescu a fost invitată la Antena Stars unde a vorbit deschis despre divortul de ALex Ciucu. Întrebată dacă ar exista o șansă de împăcare, ALina SOrescu a declarat că mariajul celor doi s-a terminat cu mult înainte de anunțul public. „Situația prin care trec eu acum nu e nouă, e o situație destul de veche. Părinții mei au fost alături de mine. Toată familia mea a fost alături de mine, familia mea extinsă. Le mulțumesc tuturor care m-au sprijinit să am curaj în ceea ce simt și să merg până în pânzele albe pentru a fi împăcată, liniștită”, a declarat Alina Sorescu, la Antena Stars.

Vedeta susține că nu Alex Ciucu nu a încercat să se împace cu ea, așa cum s-a zvonit. „Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Cum am spus, m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era plecat la un master la Paris”, a mai precizat cântăreața.

După mai bine de zece ani de căsătorie, Alina Sorescu a confimrat divorțul de Alexandru Ciucu. Acum, vedeta trece printr-o perioadă dificilă, dar încearcă să fie o persoană puternică. Vedeta a declarat că, în ciuda faptului că este într-un moment al vieții sale în care situația nu este tocmai dintre cele mai fericite, ea își vede mai departe de viața sa. În ceea ce privește modul în care se descurcă cu cele două fete ale sale, Alina Sorescu a precizat că are parte de sprijinul tatălui ei. „Tata le duce la școală, de obicei eu le iau. Fetele sunt bine, e firesc să fie o perioadă complicată, dar vom trece peste, cu siguranță, cu înțelepciune”, a povestit artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: