Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu a dat cărțile pe față! Cântăreața a dezvăluit adevărul despre zvonurile de împăcare ale fostului partener de viață 

Alina Sorescu a dat cărțile pe față! Cântăreața a dezvăluit adevărul despre zvonurile de împăcare ale fostului partener de viață 

Divorțul dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu abia a început, iar cei doi sunt foarte prinși în discuții față de custodia fetiței lor lor. Artista a oferit noi dezvăluiri cu privire la ceea ce s-a întâmplat între ei, dar și despre împăcarea pe care și-ar fi dorit-o designerul, în cadrul unei emisiuni dedicată Zilei Copilului.

Alina Sorescu, moment special de Ziua Copilului

În cadrul emisiunii Showbiz Report, Alina Sorescu a pregătit un moment de Ziua Copilului, alături de trupa de copii pe care o are. Odată prezent în platou, aceasta a fost întrebată și despre proiectele profesionale pe care le are în curs, dar și despre situația actuală dintre ea și fostul partener de viață, Alexandru Ciucu. Cântăreața a scos la lumină adevărul despre posibila dorință de împăcare a creatorului de modă. 

Ce spune Alina Sorescu despre presupusa încercare de împăcare a lui Alexandru Ciucu

Artista a fost întrebată de moderatorii emisiunii dacă ai existat această posibilă dorința de împăcare din partea fostului partener al iei de viață, iar aceasta răspuns fără ezitare și într-un mod foarte transparent: 

„Situația prin care trec eu acum nu e nouă, e o situație destul de veche. Părinții mei au fost alături de mine. Toată familia mea a fost alături de mine, familia mea extinsă. Le mulțumesc tuturor care m-au sprijinit să am curaj în ceea ce simt și să merg până în pânzele albe pentru a fi împăcată, liniștită”, a declarat Alina Sorescu, la Antena Stars.

Problemele din căsnicia Alinei Sorescu au apărut cu mult timp în urmă

După ce a infirmat zvonurile, vedeta a subliniat faptul că problemele din căsnicia lor nu erau de ieri, de azi și că mutarea s-a petrecut într-adevăr abia în luna februarie a acestui an: 

„Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Cum am spus, m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era plecat la un master la Paris.”, a mai precizat cântăreața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: