Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Cumpănașu a fost rănit într-un accident rutier și a ajuns la spital. „Individul ăsta este un pericol de moarte pe străzi”. Cum se simte în prezent

Alexandru Cumpănașu a fost rănit într-un accident rutier și a ajuns la spital. „Individul ăsta este un pericol de moarte pe străzi”. Cum se simte în prezent

Alexandru Cumpănașu a fost rănit într-un accident rutier și a ajuns la spital. „Individul ăsta este un pericol de moarte pe străzi”. Cum se simte în prezent

Alexandru Cumpănașu a ajuns de urgență la spital cu o ambulanță SMURD, victimă a unui accident rutier. Chiar el a publicat o fotografie în care apare rănit și a scris și un mesaj în care oferă detalii. Iată cum se simte acum.

Alexandru Cumpănașu a fost rănit într-un accident rutier și a ajuns la spital cu o ambulanță SMURD. „Când un dobitoc nu se asigură și intră puternic în tine”

Îmbrăcat în negru, cu gâtul imobilizat și probabil cu dureri în corp, Alexandru Cumpănașu a publicat o imagine din ambulanța SMURD. El a scris pe Facebook că un alt șofer nu s-a asigurat și a intrat direct în mașina lui, în care era împreună cu soția. Totodată, a lăudat promptitudinea cu care autoritățile au intervenit la fața locului.

Inițial, el a scris pe Facebook acest text: „Când un dobitoc nu se asigură și intră puternic în tine. Acum sunt la spital. Cine injură SMURD e un dobitoc. Au sosit în 3 min. Revin. Sper”, a scris Alexandru Cumpănașu. Ulterior, acesta a revenit cu o completare lungă asupra mesajului, în care a spus cum s-ar fi desfășurat accidentul, dar și cum s-ar fi comportat șoferul vinovat, care ar fi cetățean egiptean, după spusele lui.

„Poliția i-a reținut azi noapte permisul pentru 90 de zile individului care a intrat aseară în mașina mea și a soției ‼️Eu am scăpat într-un final de la urgențe și intru în recuperare cu probleme la coloană și genunchiul stâng, în urma accidentului‼️ Încă nu- mi revin și nu pot înțelege sau imagina cum a putut un individ în sensul giratoriu de la Arcul de Triumf (unul dintre cele mai mari din țară) să intre FRONTAL în noi. Adică la un unghi de aprox. 90 de grade‼️ Dacă în mașina lui nu era și o femeie însărcinată, aș fi crezut că omul ori are probleme psihice, ori acesta i-a fost scopul. Dar refuz să cred rațional că ar fi făcut un asmenea act față de viitorul copil. Violența loviturii și unghiul aproape drept în care ne-a lovit mi se pare halucinant. Înțeleg că este cetățean egiptean. Să fie sănătos. Dar în timp ce eu eram în salvarea SMURD cu tensiune 17 cu 12 (dovedit de echipajul SMURD) și după un preinfarct, pe ăsta (nu pot să îl numesc altfel) nu îl afectase deloc acțiunea lui. Nu mi-a zis nimic nici în engleză, franceză sau română ‼️Semne de părere de rău macar. Așa, în limba primitivă. Nimic. Omul se comporta ca și cum era o banală tamponare la semafor sau NIMIC. Mai mult decât atât, la poliție, unde a dat declarații atât acest specimen, cât și soția lui, erau foarte veseli, râdeau, se amuzau în timp ce soția mea mă întreba întruna cum sunt, dacă mai am amețeli, dacă mă mai doare coloana, piciorul… eu sunt șocat ‼️ Individul ăsta este un pericol de moarte pe străzi și mă gândesc serios să merg mai departe cu demersurile în justiție. Vă spun sincer: eu am crezut și cred că era drogat. Cum să te hlizești când știi că în spital este o victimă a accidentului tău despre care NU te interesezi deloc. Ba te mai și distrezi‼️Nu pot dormi pt că mi s-a umflat genunchiul și mă doare coloana, iar pe ăsta îl doare undeva.😳 Toți mai greșim. Dar eu asemenea specimen nu am mai întâlnit. Și-a recunoscut senin vinovăția completă la poliție, dar nu l-a interesat deloc dacă victima este bine sau în viață. Și tot eu să mă gândesc la viitorul copilului ăstuia? Egiptean sau român este prea mult.

P.S.: Explicația verbală dată soției mele este că se uitau toți în GPS și a tras brusc de volan pt că nu-i lăsa nimeni să facă dreapta😳…eu așa ceva nu am crezut că o să aud. Păi în sens giratoriu tu virezi brusc și cu viteză, trecând peste alte mașini ⁉️ Iar daca soția mea nu accelera în ultima secunda o lovea pe ea în plin. Nici urmă de frâne cât am fost eu la fața locului. Nu știu. Nu este deloc în regulă. Suspendarea permisului este mult prea puțin”.

Mai multe persoane și-au făcut griji pentru el și i-au lăsat mesaje în comentarii: „Multă sănătate, Alex! Ești puternic, te refaci repede!!! Acel șofer va plăti penal ptr fapta sa!”, i-a scris cineva. „Sănătate multă și Dumnezeu să vă ajute să depășiți cu bine suferința prin care treceți!!”, a fost un alt comentariu.

Alexandru Cumpănașu este președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR). El a devenit și mai cunoscut publicului după dispariția nepoatei lui, Alexandra Măceșanu, care ar fi fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă. Procesul respectiv continuă și acum, iar bărbatul este acuzat de răpirea și uciderea a două victime, de fapt. Alexandru Cumpănașu a candidat ulterior și la președinție, dar fără succes.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: