Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Cumpănașu are probleme cu legea din cauza Tik-Tok-ului! Ce îi sfătuiește pe minori

Alexandru Cumpănașu are probleme cu legea din cauza Tik-Tok-ului! Ce îi sfătuiește pe minori

Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a intrat în atenția oamenilor legii. Poliția și Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 au demarat o anchetă cu privire la fimulețele de pe Tik-Tok, de pe contul său ”proful online.”

Alexandru Cumpănașu are probleme cu legea din cauza Tik-Tok-ului

Alexandru Cumpănașu are probleme cu legea. Unchiul Alexandrei Măceșanu, fata ucisă de Gheorghe Dincă, este în atenția Poliției și Parchetului Judecătoriei Sectorului 4, din cauza unor filmulețe postate pe Tik-Tok, pe contul său, ”proful online”, transmite Digi 24. Oamenii legii anchetează dacă discuțiile purtate de acesta cu minorii, elevii mai exact, sunt conforme cu Codul Penal.

Cât de periculos este „fenomenul Cumpănașu”, autointitulat „Profu online”  pe TikTok. „Exploatează cu un cinism absolut toate găurile din șvaițerul  educației românești”

Alexandru Cumpănașu are pe contul său „proful online” peste 500.000 de elevi din școlile din România, care îl urmăresc. Acesta le ascultă nemulțumirile față de profesori și le dezbat împreună. De exemplu, numărul prea mare de teme, atitudinea cadrelor didactice sau obligativitatea pornirii camerei în timpul orelor online. Alexandru Cumpănașu le aduce la cunoștință elevilor și cum să riposteze față de dascălii lor atunci când sesisează o nedreptate.

”Vreau și eu să văd dacă vreun profesor va avea tupeul – tupeul! – să încalce legea, să-ți pună note și să te condamne că nu ți-ai făcut tema de vacanță”, spune Alexandru Cumpanașu pe Tik-Tok-ul său, unui elev care se plânge că are prea multe teme de vacanță.

Părinții sunt revoltați față de conținutul contului lui Alexandru Cumpănașu. Multe dintre filmulețe sunt pe ritmuri de manele sau au tentă sexuală care ar putea fi încadrată la coruperea de minori.  De exemplu, Alexandru Cumpănașu îi spune unei minore: „tu ai un păr frumos, ești o fată destul de dezvoltată”. Sunt alte discuții în care Alexandru Cumpănașu a vorbit despre „dotările” sale naturale, dar și discuții în care potența, este subiect de dezbatere, tot cu o minoră. De altfel, poliția verifică și dacă se incită la ura elevilor față de profesori.

”Eu nu știu ce psihopați sunt de partea ailaltă, ce derbedei sunt de partea ailaltă ca profesori. Da? Din păcate, ne arată că perverșii în sistemul de învățământ sunt destul de mulți. Acuma, cu tot respectul, să vezi fete de 15-16-17-18 ani făcând genuflexiuni, flotări și altele, pe cameră, ca înregistrări, ele pot fi folosite și altfel. Pot fi puse pe site-uri de o altă natură! NU dați cu voi nicio înregistrare!” , mai spune Alexandru Cumpănașu elevilor.

Profesor universitar, avertisment despre profu.online: «Cumpănașu ocupă  locul gol lăsat de părinți, locul gol

Ce spune ministrul Educației despre contul lui Alexandru Cumpănașu

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației nu are o părere bună despre activitatea lui Alexandru Cumpănașu de pe Tik-Tok. Sorin Cîmpeanu crede că fostul candidat la prezidențiale dezechilibrează sistemul educațional.

”Este, fără doar și poate, o problemă importantă, este o modalitate de a dezechilibra un sistem de educație foarte greu încercat, cu probleme cronice peste care s-au suprapus problemele sanitare, peste care se suprapun problemele economice”, a spus Sorin Cîmpeanu la Digi 24. Pe lângă asta, Sorin Cîmpeanu a afirmat că în aceste momente, când învățământul românesc este afectat din cauza pandemiei, ”intervin astfel de factori perturbatori care induc dezechilibre majore.”

Totodată, Sorin Cîmpeanu a mai spus: ”Între timp lucrurile au evoluat de așa natură încât această normalitate a dispărut, în opinia mea, cu totul. Mă delimitez clar de această abordare, ca profesor și ca ministru al educației, și îndemn la solidaritate, îndemn la înțelegere, pentru că avem foarte multe lucruri de recuperat.”

În ultimii ani, Alexandru Cumpănașu s-a apropiat de sistemul de educație, dar și de cel de securitate. El deține funcția de președintele al Coaliției pentru Modernizarea României. Coaliția cuprinde mai multe asociații, universități și instituții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: