Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Matei, eroul României la Cupa Europeană de judo de la Malaga! Tânărul a obținut medalia de aur la categoria 60 kg

Alexandru Matei, eroul României la Cupa Europeană de judo de la Malaga! Tânărul a obținut medalia de aur la categoria 60 kg

Alexandru Matei, eroul României la Cupa Europeană de judo de la Malaga! Tânărul a obținut medalia de aur la categoria 60 kg! Iată detaliile!

Alexandru Matei, eroul României la Cupa Europeană de judo de la Malaga!

Tânărul român de doar 20 de ani, Alexandru Matei a adus o nouă medalie de aur pentru țara noastră în cadrul prestigioasei Cupe Europene de judo desfășurată la Malaga, Spania, sâmbătă!

Tânărul a obținut medalia de aur la categoria 60 kg

În finala categoriei de greutate de 60 kg, Alexandru Matei a reușit să învingă cu brio un adversar de temut, olandezul Bart Weling. Performanța sa remarcabilă a stârnit mândria și admirația fanilor judo-ului din România.

Parcursul lui Alexandru Matei în competiție a fost impresionant. El a trecut de adversari din diverse țări europene pentru a ajunge în finală. A început prin a-l învinge pe spaniolul Mateo Garcia Vicente în primul tur, apoi l-a învins pe britanicul Nordine Adrif în optimi. În sferturi, a câștigat în fața elvețianului Jesse Weizenegger, iar în semifinale s-a impus în fața portughezului Emerson Silva.

Cu această performanță excepțională, Alexandru Matei a adus onoruri României și sportului nostru național de judo. Cu siguranță, această victorie reprezintă un pas important în cariera sa și un motiv de inspirație pentru tinerii sportivi din țara noastră.

În plus, alți sportivi români au reprezentat cu mândrie țara noastră la competiția de la Malaga. Robert Boldiș s-a remarcat în categoria de greutate de 73 kg, în timp ce Szilard Radvanszki a avut o prestație respectabilă la categoria de greutate de 81 kg.

La acest eveniment de prestigiu au concurat 355 de judoka din 35 de țări, făcând competiția la Malaga o adevărată demonstrație a talentului și dedicării din lumea judo-ului european.

Sursa foto: Facebook CS Dinamo Bucuresti

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: