Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Rafila va impune un lockdown al României dacă va ajunge premier

Alexandru Rafila va impune un lockdown al României dacă va ajunge premier

Alexandru Rafila va impune un lockdown al României dacă va ajunge premier

Alexandru Rafila va impune un lockdown al României dacă va ajunge prim ministru în locul lui Ludovi Orban. Acesta este propunerea PSD pentru funcția de premier.

Alexandru Rafila va impune un lockdown al României

Alexandru Rafila este un medic român. Acesta este șeful Disciplinei de Microbiologie al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” și șeful Laboratorului Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București. Acum, în funcția de deputat al Partidului Social Democrat, a fost propus ca de PSD pentru a lua funcția de premier.

”Dacă aş fi premier nu mi-aş putea să-mi asum să mint. Nu aş putea să spun că situaţia e roz şi că nu aş face lockdown”, a declarat Alexandru Rafila.

Astfel, Alexandru Rafila va impune un lockdown al României dacă va avea această ocazie și l-a criticat pe premierul Ludovic Orban pentru că a ”garantat 100%” că nu vom avea un lockdown în România. Aceta spune că fostul premier a mințit când a spus că s-a consultat cu specialiștii când a făcut acea garanție, scrie Adevărul.

”Mi se pare că se s-a întâmplat în campania electorală, chiar şi ulterior, foarte multă bravadă. Trebuie să fim decenţi, reţinuţi. Când facem aprecieri trebuie să le facem după ce reflectăm foarte mult. Domnul Orban garanta 100% că nu vom avea un lockdown în România. În loc să spună că cifrele sunt astea şi că vom lua măsuri să protejăm cetăţenii, din dorinţa unui populism exagerat a dat garanţii pe care nimeni nu poate să le dea”, a precizat Rafila.

Alexandru Rafila a fost ales membru în Comitetul Executiv al OMS

Adunarea Generală a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii a aprobat vineri prin vot nominalizarea din partea Regiunii Europene a OMS a prof. dr. Alexandru Rafila drept membru în Comitetul Executiv al organizaţiei, potrivit unei informări a Ministerului Sănătăţii.

Comitetul Executiv al OMS este compus din 34 de membri calificaţi din punct de vedere tehnic, aleşi pentru un mandat de trei ani, şi dezbate şi aprobă agenda Adunării Mondiale a Sănătăţii şi rezoluţiile care vor fi supuse aprobării celor 194 de state membre.

Totodată, Comitetul Executiv se reuneşte la Geneva în cel puţin două sesiuni pe an şi propune statelor membre principalele direcţii de acţiune la nivel global pentru atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Sustenabilă în domeniul sănătăţii stabilite de Adunarea Generală a Naţiunilor Unite.

Alexandru Rafila va impune un lockdown al României dacă va ajunge premier. Unul dintre obiective se referă la asigurarea unei vieţi sănătoase şi bunăstării pentru toţi locuitorii, iar statele membre sunt îndemnate să adopte deciziile politice şi administrative necesare pentru realizarea acestor deziderate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: