Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru, un tânăr de 23 de ani i-a trimis un mesaj mamei despre care a precizat că e „ultimul” pe care îl va primi. Poliția cere ajutor românilor

Alexandru, un tânăr de 23 de ani i-a trimis un mesaj mamei despre care a precizat că e „ultimul” pe care îl va primi. Poliția cere ajutor românilor

GALERIE FOTO (3) Alexandru, un tânăr de 23 de ani i-a trimis un mesaj mamei despre care a precizat că e „ultimul" pe care îl va primi. Poliția cere ajutor românilor

Alexandru, un tânăr de 23 de ani i-a trimis un mesaj mamei despre care a precizat că e „ultimul” pe care îl va primi. Poliția cere ajutor românilor. Iată detaliile!

Alexandru, un tânăr de 23 de ani i-a trimis un mesaj mamei despre care a precizat că e „ultimul” pe care îl va primi

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin încearcă să dea de urma unui tânăr de 23 de ani care nu mai este contactabil de ieri, 29 martie. I-a trimis un mesaj mamei sale, despre care a spus că este „ultimul” pe care îl va primi. Oricine are informații despre Alexandru Călin Dobre, tânărul dispărut fără urmă este rugat să anunțe poliția sau să sune la numărul de urgență 112.

Sursa foto: IPJ Caraş-Severin

Ce spun autoritățile despre dispariția lui Alexandru

„Astfel, ieri, în jurul orei 13.14, polițiști de la Poliția Orașului Oravița au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că soția lui a primit un mesaj de la fiul acesteia, DOBRE ALEXANDRU CĂLIN, în vârstă de 23 de ani, despre care știau că este plecat în Germania din data de 23 martie, mesaj prin care acesta îi transmitea mamei că nu se află la muncă în Germania și că este ultimul mesaj pe care i-l va trimite.

De asemenea, tânărul a indicat în mesaj că va fi găsit într-un loc situat în zona localității Brădișoru de Jos.

Imediat după sesizare, au fost constituite echipe mixte de căutare, formate din polițiști, jandarmi, pădurari și voluntari, care au scotocit întregul perimetru menționat.

De asemenea, au fost efectuate verificări suplimentare, până la acest moment persoana nefiind depistată.

Semnalmente:1,75 metri înalțime, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, prezintă la nivelul antebrațului drept, de la cot până la încheietura mâinii, un tatuaj circular tribal.

Polițiștii continuă căutările și verificările în acest caz în vederea identificării tânărului.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: