Redactia.ro
Home » Monden » Alexia Eram are, din nou, probleme de sănătate: ”S-a făcut o rană care s-a umflat”

Alexia Eram are, din nou, probleme de sănătate: ”S-a făcut o rană care s-a umflat”

Alexia Eram probleme de sanatate

Alexia Eram are, din nou, probleme de sănătate. După ce a fost operată de apendicită, în urmă cu ceva timp, Alexia Eram este nevoită, acum, să se prezinte la medicul stomatolog. Asta din cauza unei răni din zona buzei, dar și din cauză că o dor măselele.

Alexia Eram are, din nou, probleme de sănătate: ”S-a făcut o rană care s-a umflat”

Alexia Eram se confruntă, iar, cu probleme de sănătate, după ce a fost operată de apendicită. Iubita lui Mario Fresh are dureri de măsea, dar și dureri în zona buzei, din cauza unei răni. Alexia Eram trebuie să se prezinte la stomatolog, transmite Spynews.

”Nu pot să deschid gura pentru că acum o săptămână mi-am mușcat buza pe interior în timp ce mâncam. Acum s-a făcut o rană, care s-a umflat și care mă doare de mor. Nu mai pot! Nu am putut să dorm toată noaptea din cauza unei răni. Plus de asta, mă dor și măselele, sper să nu fie cele de minte, mă duc să-mi fac o radiografie apoi merg la dentist. Sigur dacă merg la dentist iar o să am o noapte albă, căci și aseară am dormit doar două ore”, a spus Alexia Eram pe pagina sa de Instagram, vorbind cu jumătate de gură, din cauza problemelor pe care le are.

Alexia, la un pas de despărțire de Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh au fost la un pas de despărțire, a dezvăluit chiar artistul într-o se sesiune de discuție cu fanii, pe Instagram. „Adevărat… Dar totul e bine când se termină cu bineee”,  a precizat Mario.

De altfel, Mario Fresh a spus că el și Alexia nu au de gând să-și mărească familia, cât de curând. Ei își doresc să mai aștepte.

„Fals! Mai stăm puțin… mai mult”, a fost răspunsul lui Mario Fresh la întrebarea unui fan dacă cei doi au de gând să-și mărească curând familia.

De asemenea, Mario Fresh a mai mărturisit fanilor că se vede în rol de tată abia la 25-26 de ani.

”Noi mai stăm până la copil. Am petrecut mult timp împreună în carantină, dar în rest, acum, nu. Suntem ca înainte. E schimbare la mine, că nu mai plec în Anglia. Oricum, nu ne grăbim. Avem patru ani și jumătate acum. Ne place viața, momentan. La mine diferența este că anul trecut am avut peste 100 de concerte și anul ăsta deloc. Am făcut muzică în pandemie.Trebuie să mai stăm de acum încolo împreună încă 4! Nu ne grăbim! Avem 20 de ani. Dacă va fi să nu meargă, vor fi multe bătăi de cap. Mai bine o luăm mai încet, suntem tineri. Am niște părinți foarte tineri și îmi place foarte mult. M-au ajutat mereu. Mă văd un tată tânăr, poate pe la vreun 25-26. Oricum…nu face diferența un inel.”, au spus cei doi îndrăgostiți.

Alexia și Mario Fresh s-au cunoscut în studioul lui Alex Velea, când Mario pregătea lansarea unei piese. Pe atunci, ei erau liceeni, iar Alexia ușor timidă.

”Stăm foarte bine la acest capitol, cu dragostea. O iubesc foarte mult pe Alexia. Este superbă. La o lansare la o piesă de a lui Alex ne-am întâlnit. Era cu familia. Avea un tricou alb pe ea când ne-am întânit. Era cam timidă, nu prea vorbea. Bună, ce faci? Sunt Mario, i-am spus eu”, a  mai precizat Mario.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: