Redactia.ro
Home » Monden » Alexia Eram este însărcinată? Anunțul lui Mario Fresh

Alexia Eram este însărcinată? Anunțul lui Mario Fresh

Alexia Eram este însărcinată? Iubitul ei Mario Fresh a făcut un anunț pe rețelele de socializare, răspunzând la curiozitatea fanilor. De altfel, artistul a dezvăluit că au fost la un pas de despărțire, dar acum situația s-a remediat.

Alexia Eram este însărcinată? Anunțul lui Mario Fresh

Alexia Eram este însărcinată? Mai mulți fani au fost curioși să afle acest lucru, iar Mario Fresh a clarificat acest aspect.  Totodată, cântărețul a mărturisit că au fost în prag de despărțire, dar acum totul este bine, informează Spynews.

„Fals! Mai stăm puțin… mai mult”, a fost răspunsul lui Mario Fresh la întrebarea unui fan dacă cei doi au de gând să-și mărească curând familia.

„Adevărat… Dar totul e bine când se termină cu bineee”, a spus Mario Fresh și despre faptul că au fost, la un moment dat, în prag de rupere a relației.

Când vor cei doi să devină, de fapt, părinți?

Alexia Eram și Mario Fresh sunt de patru ani și jumătate împreună. Într-un interviu la Vorbește Lumea, el mai a spus că nu se grăbesc în privința unui copil, deoarece sunt prea tineri. De asemenea, se vede în rolul de tată la vârsta de 25-26 de ani.

„Noi mai stăm până la copil. Am petrecut mult timp împreună în carantină, dar în rest, acum, nu. Suntem ca înainte. E schimbare la mine, că nu mai plec în Anglia. Oricum, nu ne grăbim. Avem patru ani și jumătate acum. Ne place viața, momentan. La mine diferența este că anul trecut am avut peste 100 de concerte și anul ăsta deloc. Am făcut muzică în pandemie.Trebuie să mai stăm de acum încolo împreună încă 4! Nu ne grăbim! Avem 20 de ani. Dacă va fi să nu meargă, vor fi multe bătăi de cap. Mai bine o luăm mai încet, suntem tineri. Am niște părinți foarte tineri și îmi place foarte mult. M-au ajutat mereu. Mă văd un tată tânăr, poate pe la vreun 25-26. Oricum…nu face diferența un inel.”, au spus cei doi îndrăgostiți.

Cum s-au cunoscut Alexia Eram și Mario Fresh

Alexia și Mario Fresh s-au cunoscut în timpul lansării unei piese muzicale, în timp ce ea era cu familia și îmbrăcată într-un tricou alb. Pe atunci, Alexia era puțin timidă.

”Stăm foarte bine la acest capitol, cu dragostea. O iubesc foarte mult pe Alexia. Este superbă. La o lansare la o piesă de a lui Alex ne-am întâlnit. Era cu familia. Avea un tricou alb pe ea când ne-am întânit. Era cam timidă, nu prea vorbea. Bună, ce faci? Sunt Mario, i-am spus eu”, a  mai precizat Mario.

Când vor cei doi să se căsătorească

În privința căsătoriei, Alexia Eram și Mario Fresh la fel, sunt dispuși să mai aștepte.

”Cred că atunci când chiar o să ne căsătorim nu o să ne mai creadă lumea, la cât de mult s-a zvonit asta„, a mărturisit Alexia, în cadrul emisiunii „La Măruță”

De curând, Alexia Eram s-a mutat și în propriul apartament, cu trei camere.  „Sunt foarte mândră că am reușit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet și e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă și un mic ajutor de la părinți, here I am! Sunt fericită și recunoscătoare!❤️”, a scris Alexia Eram pe pagina sa de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: