Redactia.ro
Home » Monden » Alexia Eram, nevoită să treacă printr-o intervenție chirurgicală. Ce a declarat cu câteva ore înainte de operație

Alexia Eram, nevoită să treacă printr-o intervenție chirurgicală. Ce a declarat cu câteva ore înainte de operație

Alexia Eram, la analize

Alexia Eram a trecut prin momente cumplite. Vedeta a fost nevoită să meargă la spital. Medicii au constatat că trebuie să fie operată și internată.

Alex Eram, la spital

Alexia Eram a trecut prin momente foarte dificile. Vedeta a avut dureri de burtă și s-a dus la spital. Medicii au constatat că are apendicită și trebuie operată, informează protv.ro

”Azi-noapte m-a durut foarte tare stomacul, am fost să fac niște analize și o ecografie. Am apendicită. Am emoții pentru că este prima operație și prima anestezie generală. O să fie bine”, a spus Alexia Eram pe Instastory.

La câteva ore, aceasta a revenit cu un update de la spital, explicând că s-a internat și urmează să fie operată în decursul zilei de astăzi.  Alexia Eram a dezvăluit că are emoții , dar și că îi este teamă de anestezie. Speră ca totul să fie în regulă.

Alexia este fiica Andreei Esca și are o relație cu artistul Mario Fresh.Cei doi sunt împreună de ceva timp, dar nu au de gând să facă pasul cel  mare prea curând, anume căsătoria. Totodată, au fost zvonuri cum că Alexia ar fi însărcinată.

”Nu, nu sunt însărcinată. Eu doar m-am îngrășat puțin. Dacă va fi ceva să fiți siguri că veți afla de la mine, dar nu se va întâmpla în viitorul apropiat. Poate se va întâmpla peste câțiva ani buni”, a spus  Alexia Eram.

Cum decurge relația Alexiei Eram cu Mario Fresh

Alexia și Mario Fresh au dezvăluit de curând și cum decurge relația lor. Artistul a recunoscut că Alexia este cam cicălitoare.

Este cicălitoare, nu ai cum să mă întrebi de 30 de ori pe zi cu ce să te îmbraci. (…). Când se uită cineva de sex feminin la mine: ce se uită asta la tine, ce treabă are cu tine”, a spus artistul. Alexia a recunoscut acest lucru.

”Sunt cicălitoare, recunosc. Mie îmi place să fiu mai copil si sunt cam geloasă în ultima perioadă (…) Sunt mai posesivă pentru că îl iubesc foarte mult”, a explicat fiica Andreei Esca.

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de patru ani. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere și de atunci a început iubirea lor.

”În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu știam că urma să mergi la șlansareț și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. M-ai sunat și m-ai anunțat că Mario este acolo, așa că am venit imediat. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu. Eu, fără să mă gândesc, nu i-am dat numărul meu, doar l-am luat pe al lui, ceea ce a însemnat apoi că eu trebuia să îi dau prima mesaj. După ce am vorbit o vreme prin mesaje, am ieșit la întâlniri și așa ne-am îndrăgostit”, a povestit Alexia Eram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: