Redactia.ro
Home » Știri » Alexia urma să împlinească 20 de ani, dar destinul ei a fost crud. Și-a pierdut viața pe „drumul morții” din Buzău

Alexia urma să împlinească 20 de ani, dar destinul ei a fost crud. Și-a pierdut viața pe „drumul morții” din Buzău

alexia

Alexia, în vârstă de 19 ani, și-a pierdut viața într-un tragic accident petrecut în noaptea de luni spre marți, pe DN2 în localitatea Grebănu din județul Buzău. Evenimentul a avut loc într-o clipă de neatenție și a fost unul grav, zona respectivă  fiind cunoscută ca „drumul morții”.

Alexia și-a pierdut viața pe „drumul morții”. Întreaga familie este răpusă de durere

În timp ce conducea mașina pe drumul DN2 din Râmnicu Sărat către Buzău, Alexia a pierdut controlul volanului și s-a izbit de separatoarele de sens, apoi s-a răsturnat. Din nefericire, accidentul a fost fatal pentru tânăra de 19 ani, care se afla în mașină cu iubitul ei de 20 de ani. Acesta a fost rănit și dus la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 2:00, pe un sector de drum cunoscut sub numele de „drumul morții” în localitatea Grebănu din județul Buzău. Alexia urma să își sărbătorească ziua de naștere, însă destinul ei a fost unul impalcabil, iar în urma ei a rămas doar suferință și o familie îndurerată.

Familia și prietenii Alexiei au fost devastați de pierderea acesteia și au scris pe paginile rețelelor de socializare mesaje pline de durere. „Drum lin în lumină, copil frumos! Iar pentru voi, părinţi şi bunici, mă rog la Bunul Dumnezeu, să vă dea putere, să treceţi prin această încercare grea! Astăzi plânge cerul, şi sufletele noastre urlă de durere!” / „De ce surioara mea? De ce? De ce nu ți-am sărbătorit astăzi ziua de naștere, de ce trebuie să ne lași atât de îndurerați…Drum lin către cer, surioara mea, te iubesc mult”, au fost doar o parte dintre mesajele cunoscuților.

Polițiștii au deschis o anchetă

Autoritățile au inițiat o anchetă penală și efectuează cercetări pentru a determina cu exactitate circumstanțele în care a avut loc accidentul tragic. „Din primele date de la faţa locului, a reieşit că autoturismul condus pe direcţia Râmnicu Sărat către Buzău de către o conducătoare auto de 19 ani, din Râmnicu Sărat, a intrat în coliziune cu separatoarele de sens amplasate pe DN2 (E85), în afara localităţii Grebănu, ulterior maşina răsturnându-se. Accidentul s-a soldat cu decesul şoferiţei şi rănirea unui pasager în vârstă 20 de ani, din Grebănu, acesta fiind preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul IPJ Buzău.

Sursă foto: Reporter buzoian

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: