Redactia.ro
Home » Stil de viață » Alimente neperisabile: le poți lua la pachet când ai de mers un drum mai lung. Așa scutești bani și timp

Alimente neperisabile: le poți lua la pachet când ai de mers un drum mai lung. Așa scutești bani și timp

alimente neperisabile

Dacă ai în plan o călătorie și nu știi ce să îți pui la pachet, pentru a nu cheltui o avere și pentru că nu vrei să oprești de fiecare dată când îți e foame la un restaurant, atunci este bine să cunoști lista de alimente pe care le poți lua cu tine la drum lung, pentru că ele nu se strică!

Ce alimente perisabile poți lua cu tine în călătorie

Ce este bine să știi despre alimentele neperisabile este că ele au o valabilitate mai mare de un an. De asemenea, ele nu trebuie să fie ținute în frigider, decât după ce au fost desigilate și dacă este cazul. De exemplu, nu este indicat să ții pastele făinoase sau mălaiul în frigider.

Fasolea este o opțiune foarte bună. La conservă sau uscată, aceasta rezistă foarte mult. Astfel, o conservă de fasole poate rezista până la 5 ani, iar în ceea ce privește fasolea deshidratată, ce poate ține și zece ani, dacă o depozitezi așa cum trebuie.

Untul de arahide

Acesta este o sursă foarte bună de proteine și oligoelemente și poate fi păstrat până la nouă luni.

Fructele și legumele deshidratate

Dacă sunt în stare proaspătă, fructele și legumele nu țin foarte mult, dar dacă alegem să cumpărăm varianta lor deshidratată, atunci cu siguranță putem să ne așteptăm ca ele să țină mai mult. Este vorba de o durată de un an.

Nucile și semințele

Pot fi consumate și ca atare, drept gustare, dar și în alte feluri de mâncare, ceea ce le face foarte versatile. Sunt o sursă excelentă de nutrienți și neperisabile.

Cerealele

Cerealele integrale sunt neperisabile și foarte sănătoase, așa că sunt o alegere foarte bună davă vrei să pleci la drum și să ai ceva la tine ce chiar ar ține.

Conservele cu fructe

Conservele de fructe pot rezista între 12 sau chiar 18 luni, dacă sunt depozitate corespunzător. Sunt o sursă bună de hidratare, iar gustul delicios nu îl poate nega nimeni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: