Redactia.ro
Home » Știri » Alimentul care nu trebuie să-ți lipsească din meniu dacă vrei să slăbești. Face dietele cu 30% mai eficiente

Alimentul care nu trebuie să-ți lipsească din meniu dacă vrei să slăbești. Face dietele cu 30% mai eficiente

mihaela bilic

Acum nu mai este necesar să recurgi la sacrificii pentru a scăpa de kilogramele în plus, deoarece există un aliment pe care îl poți consuma în cantități nelimitate și care te poate ajuta să slăbești. Conform Dr. Mihaela Bilic, există un aliment miraculos pentru silueta ta. Iată despre ce este vorba!

Alimentul care nu trebuie să-ți lipsească din meniu dacă vrei să slăbești

Potrivit nutriționistului, consumul de brânză proaspătă poate duce la o pierdere semnificativă și rapidă în greutate. În plus, aceasta poate fi consumată în orice moment și în orice cantitate, conform doctorulzilei.ro.

În trecut, dacă cineva suferea de hepatită sau se recupera după o boală gravă, li se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Aceste alimente erau ușor de digerat și ajutau la refacerea organismului. „Celebra brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit!”, susține Mihaela Bilic.

„Când spunem brânză de vacine referim la brânza proaspătă, dacă suntem români, sau la cottage cheese (perle de brânză), dacă suntem englezi. Și chiar ei, cercetători  englezi, au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire.

Studiul făcut pe 2 grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate. Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte, plus grăsimi cu efect anti-obezitate. Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume-fără limită de cantitate- indiferent câtă grăsime are sau cum se numește”, a scris Mihaela Bilic.

Mihaela Bilic dezvăluie cum putem mânca mai puțin fără a ne simți înfometați

Există câteva secrete și gesturi simple pe care le putem folosi pentru a reduce aportul de calorii în timpul meselor, fără a renunța la gustul mâncării. Dr. Mihaela Bilic ne învață cum să ne bucurăm de mâncare și să avem grijă de silueta noastră în același timp, prin intermediul unei postări pe pagina sa de socializare.

Nutriționistul explică importanța de a ține cont de câteva sfaturi atunci când ne așezăm la masă. În acest sens, Dr. Bilic sugerează să începem cu o salată de crudități sau cu o supă ca aperitiv, deoarece stomacul este impresionat de volum și, dacă este umplut parțial cu legume proaspete sau apă din supă, nu va mai avea atât de mult loc pentru felul doi.

De asemenea, medicul ne îndeamnă să bem apă cu înghițituri mici pe tot parcursul mesei, deoarece aceasta se combină cu mâncarea și întârzie golirea gastrică, determinându-ne să fim sătui cu mai puțină mâncare. În plus, Dr. Bilic contrazice mitul conform căruia apa băută la masă diluează secrețiile digestive, afirmând că acesta nu este adevărat.

Un alt secret pe care îl dezvăluie nutriționistul pentru a mânca mai puțin este să mestecăm foarte bine și lent, ideal de 30 de ori fiecare înghițitură.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: