Redactia.ro
Home » Monden » Alin Oprea de la Talisman a avut o nuntă grandioasă: 20 de nași și 500 de invitați. Dar mireasa a uitat o tradiţie străveche

Alin Oprea de la Talisman a avut o nuntă grandioasă: 20 de nași și 500 de invitați. Dar mireasa a uitat o tradiţie străveche

Alin și Medana Oprea au avut o nuntă impresionantă: cu 500 de invitaţi şi 10 perechi de naşi. Oamenii s-au distrat pe cinste, cu recitaluri susținute de artiști consacrați din România, preparate exclusiviste, trei torturi și foc de artificii.

Medana Oprea a purtat două rochii albe de mireasă. Nici mirele n-a fost mai prejos: Alin Oprea a avut și el două ținute: un costum turcoaz și un frac impecabil.

Mireasa a uitat să arunce buchetul

Cuprinsă de emoţii, Medana a uitat să arunce buchetul superb de mireasă, deși erau multe invitate care ar fi dorit să-l prindă.

Am avut mari emoții! Mi-am dat seama abia a doua zi după nuntă că eu am uitat, pur și simplu, să arunc buchetul de mireasă, conform tradiției. Și aveam foarte multe prietene acolo, la nuntă, care-și doreau să-l prindă. Ar fi fost un moment foarte frumos.

Dar am avut atâtea alte momente emoționante, precum: ceremonia religioasă, valsul mirilor, dansul cu fiul meu, la care am și izbucnit în plâns, prezentarea torturilor sau lansarea primului meu volum de poezii”, a declarat Medana Oprea pentru click.

Alin Oprea a plâns

Mireasa a ţinut şi un scurt recital. Alin Oprea a fost impresionat până la lacrimi de acest moment.

„Binecuvântată cu cel mai minunat soț, cu cei mai iubitori copii, cu cele mai sublime nașe din univers și cu cei mai puternici nași. Mulțumim că existați în viața noastră”, a postat Medana Oprea.

„Nu am crezut că ea cântă. Când am spus că ea e un înger nu m-ați crezut. Este omul care m-a ridicat când eram căzut. Este omul care mă surprinde în fiecare zi cu ceva”, a recunoscut Alin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: