Redactia.ro
Home » Monden » Alin Oprea, descoperire șocantă despre trecutul soției sale, de care divorțează: ”Exista un studio de videochat”

Alin Oprea, descoperire șocantă despre trecutul soției sale, de care divorțează: ”Exista un studio de videochat”

Alin Oprea și Larisa, fosta soție

Divorțul dintre Alin Oprea și soția sa, Larisa, scoate la iveală detalii interesante din timpul mariajului lor. Artistul a făcut, într-o zi, o descoperire uluitoare, care l-a determinat să își pună semne de întrebare. 

Ce a descoperit Alin Oprea

Cu toate că vor divorța, trecutul încă îi bântuie pe Alin Oprea și soția sa, Larisa. Într-o zi, artistul a făcut o descoperire care i-a stârnit multe semne de întrebare. Totul s-a întâmplat în urma unui apel pe care l-a primit de la administratorul unui bloc, informează cancan.ro.

Scena a avut loc în urmă cu 12 ani, când Alin a fost contactat de administratorul unui bloc din Capitală, în care avea un apartament plasat în chirie. Cântărețului i s-a adus la cunoștință că în locuință s-a produs o avarie la coloana de apă. Atunci când a ajuns la fața locului, a descoperit că acesta arăta precum un studio de videochat. Mai mult, apropiații cântărețului au dezvăluit că Larisa ar fi fost cea care a închiriat apartamentul, deși știa că acolo se va desfășura o activitate de videochat. Lui Alin nu i-a picat prea bine ceea ce a văzut.

”Alin a fost sunat de administratorul blocului că s-a inundat unul dintre apartamente. Alin a venit de urgență și a descoperit că în locuință exista toată logistica pentru un studio de videochat. Ar fi picat cerul pe el când a descoperit studioul. Alin a fost informat de vecinii din bloc despre cele ce se petreceau în apartament și, mai mult decât atât, aceștia i-au spus că Larisa trecea foarte des pe acolo, semn că știa ce se petrece în apartament”, a spus un apropiat al lui Alin Oprea.

Începe procesul de divorț

Între timp, procesul de divorț este pe cale de a începe. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 din București i-au citat deja pe Alin Oprea și soția lui, Alina. Pe data de 15 februarie, este programată întâlnirea celor doi, în fața instanței de judecată. Artistul speră că nu va dura prea mult să rupă și în mod oficial căsnicia de Larisa.

”Tocmai am primit citația pentru procesul de divorț intentat soției mele în luna septembrie 2020. Din păcate, data este 15 februarie 2021, un termen destul de îndepărtat. Lucrurile se mișcă foarte greoi și în justiție, cel mai probabil din cauza pandemiei. Un lucru bun, totuși, este că acest proces se va judeca chiar și în «lipsă», având în vedere că «fosta» locuiește la Londra și deplasările în această perioadă sunt foarte dificile sau necesită carantinare atât la venire, cât și la plecare. Mai puțin contează durata, important este ca tot ceea ce este de rezolvat să se rezolve corect și cu bună credință pentru ambele părți.

Am totuși speranța să nu devin bunic până la pronunțarea acestui divorț. În rest, nu am de gând să-mi bat prea mult capul cu acest aspect, ci să-mi văd de viața mea, în plan personal și profesional. Viața merge numai înainte și nimic nu mă mai poate determina să privesc înapoi. Trecutul e o amintire, viitorul imaginație, iar eu prefer să trăiesc în prezent”, a declarat Alin Oprea, pentru aceeași sursă.

După 22 de ani de căsnicie, Alin Oprea va spune ”Adio” căsniciei sale cu Larisa. De altfel, are o nouă relație, alături de o altă femeie, pe nume Medana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: