Redactia.ro
Home » Monden » Alin Oprea speră să recupereze mare parte din averea de un milion de euro, la partaj

Alin Oprea speră să recupereze mare parte din averea de un milion de euro, la partaj

GALERIE FOTO (3) Alin Oprea speră să recupereze mare parte din averea de un milion de euro

Alin Oprea speră să recupereze mare parte din averea de un milion de euro, la partaj. Fostul solist al trupei Talisman a divorțat de mama copiilor săi, Larisa. În prezent, Alin Oprea se judecă cu fosta soție pentru partajul pe bunurile în valoare de aproximativ un milion de euro. Artistul speră să recupereze o mare parte din avere.

Alin Oprea speră să recupereze mare parte din averea de un milion de euro, la partaj

Alin Oprea speră să recupereze mare parte din averea de un milion de euro, la partaj. De la un real exemplu al unei căsnicii fericite, au demonstrat că situația se poate schimba radical. Alin Oprea a divorțat de Larisa după 22 de ani de căsnicie și doi copii.

Au decis să meargă pe drumuri diferite, dar nu înainte de a-și reproșa numeroase lucruri la televizor. Procesul de divorț s-a încheiat, în vară, iar acum se judecă pentru partajul pe bunurile în valoare de aproximativ un milion de euro. Artistul a declarat, recent, în ce stadiu se află procesul de partaj cu fosta soție. ”Legat de procesul de partaj, va mai dura probabil o perioadă până să înceapă. Totul este pregătit, așteptăm doar programarea din partea instanței de judecată. Am realizat că toate aceste proceduri juridice vor dura ceva timp. Sincer, pentru a trăi liniștit și a nu mai fi afectat, am hotărât să mă detașez cât de mult de aceste probleme. Este strict treaba avocaților mei, care sunt foarte buni și în care am toată încrederea”, a declarat Alin Oprea pentru Impact.ro.

Momentan, artistul nu poate beneficia de bunurile pe care le-a strâns pe parcursul căsniciei, din muzică, fiind nevoit să o ia de la zero. Cu toate astea, lui Alin Oprea nu i-a fost atât de greu, mai ales că a avut-o alături pe iubita sa. ”După cum se știe, eu am luat-o de la zero și lucrurile după un an de la „măcel” merg foarte bine pe toate planurile. Prefer să mă focalizez pe ceea ce am eu de realizat în plan personal și profesional. Să trăiesc o viață frumoasă, departe de „zgomotul problemelor” și de „poluarea emoțională”, a mai sps artistul.

Alin Oprea si Larisa

Alin Oprea are mai multe terenuri

Solistul trupei Talisman a agonisit în ultimii 25 de ani, reușind să cumpere multe case, terenuri, dar și să strângă o sumă considerabilă de bani. Așadar, întreaga sa avere este estimată la aproximativ un milion de euro. Pe parcursul divorțului, Alin a rămas fără niciun ban, pentru că Larisa l-a convins înainte de separare, să treacă toate bunurile pe numele copiilor, inclusiv vila de lux, în care au locuit cu toții. Conturile bancare sunt comune, dar administrator principal este Larisa, iar aceasta i-a restras fostului soț dreptul de a scoate banii din cont, până la finalizarea partajului.

În prezent, Alin Oprea trăiește o poveste de dragoste alături de Medana, femeia care a reușit să-i aducă liniștea sufletească. „Relația mea cu Medana nu a venit ca un „pansament”, peste deziluzia trăită în căsnicia mea, ci ca o regăsire a două suflete care se căutau dintotdeauna și care, în sfârșit, și-au găsit perechea. Ea este omul care, aparent dintr-un străin, mi-a devenit atât iubita visată mereu, dar și cel mai bun prieten, mentor și ajutor. Ea m-a învățat ce înseamnă iubirea necondiționată, încrederea, pasiunea, tandrețea și iertarea”, menționa Alin Oprea, într-un interviu.

Alin Oprea si Medana
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: