Redactia.ro
Home » Monden » Alina Ceușan pusă la zis după operația de mărire a sânilor. „Nu asta înseamnă să fii mamă”

Alina Ceușan pusă la zis după operația de mărire a sânilor. „Nu asta înseamnă să fii mamă”

Alina Ceușan este una dintre cele mai sonore nume din medul online. Influencerița mai are puțin până va atinge numărul de un milion de urmăritori. Frumoasa blondină nu se sfiește să își publice zilnic viața pe online și să le ofere urmăritorilor ei ultimele vești. Recent, Alina Ceușan a apelat la un medic estetician pentru a-și mării bustul, iar acest lucru a stârnit un val de reacții negative din parte unor internuți.

Alina Ceușan s-a tunat la nici un an după prima naștere

Alina Ceușan este o celebră influenceriță din Cluj-Napoca. Frumoasa blondină trăiește alături de Raul Tișa o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au devenit părinți în toamna anului trecut, când Alina a adus pe lume primul ei copil, Rock Tișa. De atunci și până acum atât viața ei, cât și cea a celui mic au fost făcute publice zilnic pentru ca influencerița să se apropie de fani și să îi lase să intre în intimitatea ei.

Zilele trecute, Alina Ceușan a ajuns pe mâna medicului estetician deoarece și-a dorit o augumentare mamară. Blondina, o femeie asumată a împărtășit cu fanii experiența prin care a trecut. Unii au apreciat-o și i-au transmis gândurile lor de bine, dar alții au taxat-o aspru. Motivul? Ar fi prea devreme pentru o operație de acest gen.

Suntem gata cu implanturile. A fost mai mult de modificat decât mi-am imaginat, cu asimetria – unul dintre sâni s-a lăsat în urma alăptării. Dar rezultatul este uimitor. Naturali, fermi, respectând proporțiile corpului meu. E timpul să mă odihnesc.„, a foste mesajul publicat de Alina Ceușan.

Alina Ceușan, pusă la zis de o internaută

O internaută i-a atras atenția că ea nu poate fi catalogată drept o mamă responsabilă din cauza faptului că a renunțat la alăptare mai devreme ca cel mic să împlinească un an, pentru a-și face modificări corporale. Ceea ce nu știa internauta, dar a aflat ulterior de la persoanele care au săsrit să îi ia apărarea blondinei, este faptul că Alina s-a oprit deja din procesul de alăptare din luna decembrie a anului trecut.

Chiar nu mi se pare ok să întrerupi alăptarea pentru a da fuga la operație și pus implanturi. Și tu și alte influencere zăpăciți femeile după naștere cu astfel de intervenții pe muchie. Organismul nici nu a avut timp destul să-și revină după naștere. Nu mai spun că asta presupune o pauză lungă sau chiar exclusă altă sarcina și, eventual, imposibilitatea de a alăpta. Oricum la voi totul este o alergătură după publicitate și făcut bani din orice. Da, este o lume liberă, dar sper să nu fiți luate de exemplu. Nu asta înseamnă să fii mamă. Și da, admir intervențiile estetice bine făcute și la timpul lor.„, a fost mesajul acid al internautei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: