Redactia.ro
Home » Monden » Alina Eremia a întors toate privirile la plajă. Cum a apărut vedeta în vacanță, alături de iubitul său

Alina Eremia a întors toate privirile la plajă. Cum a apărut vedeta în vacanță, alături de iubitul său

GALERIE FOTO (3)
Alina Eremia și-a uimit urmăritorii de pe Instagram, după ce a postat câteva imagini din vacanță. Artista a vrut să uite de vremea rece din România și s-a orientat către o destinație deosebită, unde a petrecut clipe de vis alături de partenerul său. Din imagini se poate observa că silueta sa este perfectă, iar costumul de baie pe care l-a purtat i-a evidențiat perfect trăsăturile.

Alina Eremia a întors toate privirile la plajă. Cum a apărut vedeta în vacanță, alături de iubitul său

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. În vârstă de 28 de ani, a reușit să-și construiască o carieră impresionantă în industria muzicală, iar melodiile sale sunt fredonate de o țară întreagă. A ales însă să fie foarte modestă atunci când a venit vorba de viața sa privată, motiv pentru care detaliile despre ea și partenerul său sunt mai puțin cunoscute.

Fanii știu că artista lor preferată este într-o relație de mai mulți ani, iar norocosul care i-a furat inima se numește Edi Barbu. Cei doi pare că se înțeleg foarte bine și că trăiesc o poveste de dragoste deosebit de frumoasă, una dintre plăcerile lor fiind să plece împreună în diferite vacanțe.

De data aceasta, au ales că destinație Maldive, iar pozele de pe plajele însorite nu au întârziat să apară. Alina s-a pozat într-un costum de baie superb, dintr-o singură piesă, în culori de vară: roz și verde neon. Ținuta a fost accesorizată de niște ochelari în aceeași nuanță de verde și ea a arătat ca un adevărat model.

Înaltă, cu un trup parcă sculptat, Alina se numără cu succes printre cele mai frumoase femei din țara noastră. Chiar dacă la începutul carierei sale avea câteva kilograme în plus, acestea au dispărut ca prin minune atunci când și-a început activitatea artistică pe cont propriu.

Ce dietă urmează Alina Eremia pentru un corp perfect

Pe lângă faptul că face foarte mult sport, Alina Eremia are și câteva secrete atunci când vine vorba de dieta sa. Artista are mare grijă la alimentele pe care le consumă, iar în farfuria sa prăjelile și preparatele de tip „fast-food” nu-și găsesc niciodată locul.

Are însă o slăbiciune: dulciurile. Oricât ar încerca să se abțină, nu poate să renunțe la alimentele dulci care-i provoacă atât de multă plăcere. Totuși, Alina a găsit o modalitate de a se bucura de acestea și fără să-i dăuneze: consumă dulciuri pe bază de ștevie sau cu îndulcitori

„Nu mănânc niciodată alimente prăjite și fast food, mănânc foarte rar, doar atunci când mor de poftă, nu mai pot, când simt că am ajuns într-un punct în care simt că trebuie să comit o prostie alimentară. Dar evit cât se poate. Dulciurile sunt un subiect sensibil, mănânc dar dulciuri pe bază de ștevie sau cu îndulcitori. Evit zahărul pentru că este extrem de nociv”, a spus Alina Eremia pentru avantaje.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: