Redactia.ro
Home » Monden » Alina Eremia, mămică în 2022. Mesajul care i-a șocat pe fanii artistei

Alina Eremia, mămică în 2022. Mesajul care i-a șocat pe fanii artistei

GALERIE FOTO (3) Alina Eremia, mămică în 2022

Alina Eremia, mămică în 2022. Celebra artistă și-a uimit fanii după ce a postat o imagine șocantă pe rețelele de socializare. Alina Eremia are un mare succes pe plan profesional, iar pe cel personal lucrurile nu au fost niciodată mai bune.

Alina Eremia, mămică în 2022. Mesajul care i-a șocat pe fanii artistei

Alina Eremia, mămică în 2022. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar de-a lungul anilor, melodiile ei au devenit hit-uri de succes. Solista are o relație frumoasă de dragoste cu Edi Barbu. Alina a ales să își țină relația departe de ochii curioșilor, iar recent le-a făcut fanilor o surpriză de zile mari. Vedeta a fost curioasă să afle ce i-ar putea ieși în cale anul viitor, și a apelat la un joc viral pe Internet care arată cel mai important eveniment de care ar putea avea parte în 2022.

Cu câteva ore în urmă, Alina a postat pe Instagram rezultatul testului online, iar internauții au rămas suprinși. Reacția ei a venit ca o surpriză pentru toată lumea, mai ales că blondina a început să zâmbească. Testul i-a arătat că va avea un copil în 2022.

Cine este iubitul Alinei Eremia

Alina Eremia este foarte discretă cu viața sa personală. Deși cariera solo a ajutat-o în carieră, știe să fie grijulie cu detaliile pe care le dezvăluie în mod public. În trecut, relația de iubire dintre Alina Eremia și Edi a stârnit multe controverse. S-a zvonit că ar fi avut o relație cu Dorian Popa, colegul său de scenă. Cei doi au negat acest lucru. Edi Barbu este pasionat de sporturile extreme, cum ar fi parașutismul. Datorită orelor petrecute la sală, tânărul are un fizic de invidiat. Edi nu este străin în lumea showbiz-ului, acesta a apărut într-un videoclip alături de Lora. „Eram într-o seară acasă în fața pianului și, dintr-o joacă, am compus refrenul acestei piese. ‘Aș da’ este o melodie extrem de personală, este una din cele mai sincere piese pe care le-am scris, dar și una dintre cele mai frumoase declarații pe care le-am făcut. Ceea ce m-a inspirat este povestea de dragoste pe care o trăiesc în prezent alături de Edi”, a dezvăluit Alina Eremia.

Artista a recunoscut că mai există divergențe între ei, ca în orice cuplu. Cu toate astea, cei doi reușesc mereu cum să oprească conflictele. „E normal să existe păreri diferite și nouă ne place să dezbatem diverse subiecte, chiar și în contradictoriu, dar niciodată nu se transformă îtr-o ceartă, din contră, o punem pe seama unei glume. Am învățat să discutăm în contradictoriu într-un mod productiv, asta ne ajutăm să vedem toate perspectivele problemei”, spun cei doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: