Redactia.ro
Home » Monden » Alina Marymar și mama sa au apelat la medicul estetician în prag de sărbători: „Am adus-o pe mama la reparații. Cadou de Crăciun”

Alina Marymar și mama sa au apelat la medicul estetician în prag de sărbători: „Am adus-o pe mama la reparații. Cadou de Crăciun”

Alina Marymar și mama sa au călcat pragul medicului estetician.

În universul showbiz-ului românesc, vedetele nu ezită să recurgă la diverse proceduri estetice pentru a-și menține sau îmbunătăți aspectul. Alina Marymar, iubita cunoscutului artist Tzancă Uraganu, a făcut recent senzație prin transformările estetice la care s-a supus, însoțită de o surpriză specială pentru mama sa. Iată detalii despre procedurile și schimbările de care au beneficiat cele două femei.

Chiar dacă Alina Marymar se bucură deja de o siluetă de invidiat după naștere, vedeta a hotărât să recurgă la câteva intervenții estetice pentru a se simți și arăta impecabil înainte de sărbători. Tocmai această dorință de a străluci a condus-o pe calea cabinetului medicului estetician.

Alina Marymar și mama sa au apelat la medicul estetician în prag de sărbători

Bruneta a ales să își îmbunătățească aspectul feței prin mai multe proceduri. Printre acestea se numără topirea acidului hialuronic din buze, care anterior migrase și se acumulase într-o zonă nedorită. După această corectare, Alina Marymar a optat pentru reînnoirea volumului buzelor prin reinjectarea de acid hialuronic.

„Mi-a migrat și era tot în mustață. Bineînțeles, am făcut reconturare și topirea gușei. Foarte frumos.(…).”, a menționat logodnica lui Uraganu.

O altă procedură la care vedeta a apelat este conturarea feței, cunoscută sub denumirea de jawline. Aceasta constă în evidențierea și definirea liniei maxilare pentru un aspect mai conturat și atractiv. De asemenea, Alina Marymar a optat pentru topirea grăsimii nedorite din zona gâtului, folosind tehnica lipolizei.

În declarațiile sale post-procedură, Alina Marymar a mărturisit că aceste schimbări au fost realizate cu succes, iar rezultatul este pe placul său.

Marymar își răsfață mama înaine de sărbători

Nu doar de propria sa transformare s-a gândit Alina Marymar, ci și la mama sa. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, vedeta a decis să îi ofere mamei sale un cadou de Crăciun deosebit. Aceasta a beneficiat de injectarea de botox în zona frunții, pentru a diminua liniile fine și de acid hialuronic în buze, pentru a obține un plus de volum și hidratare.

Pe contul său de Instagram, Alina Marymar a împărtășit bucuria acestei surprize estetice pentru mama sa, numind-o „reparații” și considerând-o un cadou deosebit pentru sărbători.

„Am adus-o pe mama la reparații. Cadou de Crăciun.”, a transmis Marymar pe contul său oficial de socializare.

Transformările estetice ale Alinei Marymar și mamei sale demonstrează că frumusețea și îngrijirea de sine sunt aspecte importante în viața lor. Prin alegerile lor, aceste două femei remarcabile au arătat că procedurile estetice pot aduce un plus de încredere și mulțumire personală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: