Redactia.ro
Home » Monden » Alina Plugaru a renunțat la filmele pentru adulți! Ce carieră vrea actrița acum

Alina Plugaru a renunțat la filmele pentru adulți! Ce carieră vrea actrița acum

GALERIE FOTO (2) Alina Plugaru a renunțat la filmele pentru adulți! Ce carieră vrea actrița acum

Alina Plugaru renunța la industria filmelor pentru adulți și se reprofilează! Ce își dorește să facă acum actrița? 

Alina Plugaru a renunțat la filmele pentru adulți

Alina Plugaru este una dintre cele mai cunoscute actrițe de filme pentru adulți. În urmă cu mai mulți ani, aceasta era foarte mediatizată, fiind o personalitate controversată.

Actrița a ajuns la vârsta de 33 de ani, vâstă pe care a împlinit-o în luna decembrie. Acum, Alina Plugaru a fost asaltată cu întrebări de fanii ei pe Instagram. În cadrul unei sesiuni de Q&A, urmăritorii vedetei i-au pus tot felul de întrebări despre viața și cariera ei.

Actrița a primit foarte multe întrebări, iar cel mai des a fost întrebată dacă va reveni în industria pentru adulți și dacă va filma un nou film. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, Alina Plugaru a afirmat că nu mai revine în pornografie, dar că ar vrea să apară în telenovele.

Alina Plugaru a renunțat la filmele pentru adulți! Ce carieră vrea actrița acum

Ce face acum Alina Plugaru

Dacă în anii 2000 era una dintre cele mai cunoscute prezenţe din showbiz-ul românesc, de câţiva ani nimeni nu mai ştie nimic despre ea. Acum, Alina Plugaru, vedeta filmelor pentru adulţi, a dat lovitura cu o afacere neaşteptată.

În urmă cu mai bine de 10 ani a ieşit din lumina reflectoarelor şi s-a dedicat unei afaceri care merge de minune. Actriţa are un salon de masaj erotic din care scoate bani frumoşi. De curând, aceasta a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus, însă şi-a asigurat clienţii că totul este sub control şi că a luat toate măsurile necesare pentru oprirea răspândirii cu SARS-COV-2 în unitatea pe care o conduce.

”Serviciile de masaj erotic sunt oferite doar cu programare. Domnișoarele noastre poartă mască și mănuși de protecție. La intrare se face o verificare a temperaturii clienților și a maseuzelor cu un termometru cu infraroșu”, a declarat Alina Plugaru.

Născută în Vaslui, Alina Plugaru s-a mutat în Bucureşti, unde, la 16 ani, a început să lucreze ca dansatoare exotică. Doi ani mai târziu, a devenit actriţă în filme pentru adulţi, regizate de Zenza Raggi. În toamna anului 2009, aceasta s-a retras din această industrie şi şi-a deschis salonul de masaj erotic. Mai mult, aceasta se implică direct în tot ceea ce ţine de salon tocmai pentru ca totul să meargă ca pe roate.

“Sunt o perfecționistă. Mereu vreau ca totul să iasă impecabil, să arate și să funcționeze fără cusur. Așa am reușit până acum să îmi țin business-ul în viață și la un nivel înalt pentru că întotdeauna clienții salonului să fie mulțumiți”, a mărturisit Alina Plugaru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: