Redactia.ro
Home » Stil de viață » Există sau nu filme erotice pe Netflix. Ce se întâmplă când dai căutare la astfel de pelicule

Există sau nu filme erotice pe Netflix. Ce se întâmplă când dai căutare la astfel de pelicule

Există sau nu filme erotice pe Netflix.

Netflix este cea mai cunoscută platformă de streaming, iar pe aceasta sunt adăugate o mulțime de filme noi în fiecare lună. Totuși, există o întrebare pe care și-o pun mulți dintre cei care doresc să își facă un cont la Netflix!

Există filme erotice pe Netflix? Care e răspunsul la această întrebare

Sunt o mulțime de filme pe Netflix dintre care putem alege, așa că această decizie poate fi una grea și consumatoare de timp. Însă, putem căuta și după genul pe care dorim să îl vedem. Comedie, romantic sau horror, Netflix le are pe toate. Dar are acesta și filme erotice? Iată că răspunsul este da! Sunt o mulțime de filme sexy, pasionale, însă acestea nu sunt obscene sau explicite. Iată o listă cu cele mai sexy filme de pe Netflix.

Dacă vei căuta pe Netflix această sintagmă, în februarie 2021 îți vor apărea trei titluri de astfel de filme. Este vorba despre „The to do list”, un film în care o adolescentă de liceu fără experiență sexuală își face o listă cu lucruri pe care vrea să le facă înainte de a merge la facultate. Este o peliculă din 2013, iar la ea se pot uita doar cei care au peste 16 ani.

Ce se întâmplă când dai căutare pe Netflix „filme erotice”

„Dry Martina” este un alt film ce apare la cele sugerate de Netflix în momentul în care cauți „filme erotice”. Acesta este un film despre o tânără artistă care are o întâlnire ciudată cu fostul său iubit, dar și cu o admiratoare și peacă în Chile, într-o aventură erotică. Filmul nu poate fi văzut de cei care nu au împlinit 16 ani.

Tot la sugestiile Netflix pentru „filme erotice” se află și „Dirty lines” un serial olandez, despre o familie care pun bazele apelurilor erotice.

Dacă ți-a plăcut filmul „50 shades of Grey”, atunci sunt câteva pelicule asemănătoare pe Netflix la care te poți uita, dacă ești fan al genului.

„Poftă, precauție” este un film despre o tânără, ce este agent secret în al Doilea Război Mondial și trebuie să îl seducă pe un ofițer al forțelor inamice. Regizorul Ang Lee a primit premiul Golden Lion pentru acest film.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: