Redactia.ro
Home » Stil de viață » Patru filme românești pe care să le urmărești pe Netflix în luna februarie

Patru filme românești pe care să le urmărești pe Netflix în luna februarie

Netflix

Netflix este una dintre cele mai cunoscute, dacă nu cea mai populară platformă de streaming video. Aici poți vedea tot felul de filme, de la comedii, la acțiune și romantism. Dar, pentru acest serviciu trebuie să plătești lunar. Iată ce filme românești poți vedea pe Netlix în februarie 2021.

Filme românești de văzut pe Netflix în februarie 2021

Dacă ești un fan al filmelor românești, iată o veste bună pentru tine. Acum, acestea sunt disponibile și pe Netflix. Iată ce pelicule românești poți vedea în a doua lună a anului 2021 pe această platformă de streaming video.

Ghinionistul

Unul dintre filmele românești pe care poți să le vezi pe Netflix este Ghinionistul. După cum îi spune și numele, pelicula are de-a face cu credința românilor că atunci când se întâmplă ceva rau este vorba despre ghinion. Actorii principali sunt Vlad Logigan şi Gheorghe Visu, iar  regizorul este Iura Luncașu.

Love Builfing

Este un film apărut în anul 2013, fiind regizat de Iulia Rugină. Este vorba despre o comedie romantică în care apar actori consacrați în film sau televiziune: Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol, Dorian Boguţă sau Emil Ciuchi.

Filmul prezintă 14 cupluri care merg într-o tabară, pentru a-și rezolva problemele amoroase. Acolo, ei au trei instructori care încearcă să le rezolve problemele pacienților, însă și ei au, la rândul lor, experiențe neplăcute cu dragostea.

Despre oameni și melci

Este un film despre perioada de tranziție după comunism, când regimul totalitar a fost abolit, iar trecerea de la economia planificată de stat la cea de piață este una dificilă, la care românii se adaptează cu greu. Filmul prezintă angajații unei fabrici care se văd în situația nedorită de a rămâne fără loc de muncă, după ce firma lor dă faliment.

De ce eu?

Este un film regizat de Tudor Giurgiu, în care este prezentată viața unor tânăr procuror ce ajuge în situația de a-și ancheta unul dintre superiori. Astfel, el trebuie să aleagă între două dorințe: cea de a afla adevărul și de a-l spune lumii, și cea de a avansa în carieră. Fimul este inspirat dintr-un caz real, de viața profesională a procurorului Cristian Panait.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: