Redactia.ro
Home » Stil de viață » Când apare sezonul 7 al serialului Netflix Peaky Blinders

Când apare sezonul 7 al serialului Netflix Peaky Blinders

Netflix Peaky Blinders

Serialul „Peaky Blinders” care apare pe Netflix a câștigat popularitate, astfel că acum fanii au ajuns să se întrebe când va avea loc premiera sezonului cu numărul 7. Iată ce trebuie să știi!

Când începe „Peaky Blinders” sezonul 7. Este ultimul sezon

Serialul „Peaky Blinders” a fost foarte iubit de public încă de la momentul apariției sale, în anul 2013, astfel că acesta a continuat cu un sezon după altul. Acum este cel mai probabil la finalul său, căci următorul sezon, pe care fanii îl așteaptă cu nerăbdare, este cel mai probabil ultimul, după cum spune chiar scenariul Steven Knight.

Sezonul cu numărul 7 trebuia să apară cândva la începutul acestui an, însă din cauza pandemiei lucrurile au fost încetinite. Astfel, acum vor avea loc filmările în prima parte a anului, iar pentru că montajul durează jumătate de an, cel mai probabil fanii vor putea vedea serialul pe TV, pe Netflix, abia la finalul anului sau în 2022.

„Într-o lume ideală, ar fi minunat să ne pregătim din nou spre sfârșitul anului [2020] în vederea începerii filmărilor la începutul anului viitor [2021]. Asta se simte realizabil, indiferent dacă este adevărat sau nu, habar n-am. Ar fi trebuit să începem filmările la sfârșitul lunii martie [2020] până la sfârșitul lunii iulie. Dacă am începe să filmăm în ianuarie, nu am mai termina până în mai / iunie și apoi sunt încă 6 luni de montaj”, a dezvăluit regizorul Anthony Byrne în urmă cu ceva timp.

“Încep mai târziu în acest an și apoi filmăm anul viitor și nu am idee când va ieși.  Poate la începutul anului 2021, ceva de genul?”, a mai spus regizorul Anthony Byrne.

Ce se va întâmpla în ultimul sezon al serialului „Peaky Blinders”

Ultimul sezon va prezenta începerea unui nou război, iar povestea prezenantă va fi a două familii între războaie. Iată ce a declarat scenaristul Steven Knight, cel care s-a ocupat de întruparea cineastă a poveștii.

„Plănuiesc să mențin povestea până la prima sirenă de atac aerian din cel de-al doilea război mondial. Atunci va fi o poveste adevărată a unei familii între războaie. Aceasta va implica sezonul 6 și sezonul 7. Sunt destul de aproape de finalizarea sezonului 6 în ceea ce privește scenariile, apoi vom înregistra acest lucru și apoi mă voi lansa în sezonul 7. Și apoi, dacă energia continuă să crească și sentimentul din întreaga lume este încă atât de pozitiv, atunci ne vom gândi la modul în care povestea poate continua sub alte forme”, a spus scenaristul Steven Knight.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: