Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată la 71 de ani Patrick Duffy, actorul din serialul „Dallas”? Starul se iubește cu o actriță cunoscută

Cum arată la 71 de ani Patrick Duffy, actorul din serialul „Dallas”? Starul se iubește cu o actriță cunoscută

Pentru unii, pandemia Covid-19 le-a adus și lucruri bune. Unul dintre cei “norocoși” în acest sens este un actor extrem de cunoscut românilor care au urmărit celebrul serial Dallas. Cum arată în prezent îndrăgitul Bobby, pe numele său Patrick Duffy, și mai ales cum și-a întâlnit jumătatea în plină pandemie.

Actorul care îl interpreta pe Boddy din Dallas, Patrick Duffy, a mărturisit întregii lumi că pandemia Covid-19 i-a adus cel mai neașteptat cadou.

Cum arată la 71 de ani Patrick Duffy, actorul din serialul „Dallas”

Vremea a trecut și peste chipeșul Bobby din Dallas. Mulți probabil nu îl mai recunosc pe Patrick Duffy din prezent, grizonat și fără cârlionții cu care cucerea inimile româncelor care urmăreau Dallas. Însă se pare că sufletul actorului a întinerit deodată.

Pe timp de pandemie, Patrick Duffy trăiește  o frumoasă idilă, de care se bucură, la cei 71 de ani, ca un adolescent îndrăgostit.

Se pare că soarele a ieșit din nou pe strada lui Patrick Duffy. În urmă cu trei ani, îndrăgitul actor și-a luat adio de la marea lui dragoste, ballerina Car­lyn Rosser. Fos­ta soție a lui Patrick Duffy, mai în vârstă cu 10 ani față de actor, a fost răpusă de cancer.

Patrick Duffy a trăit 43 de ani plini de dragoste alături de soția sa, în care n-au existat scandaluri publice sau trădări răsunătoa­re. Rodul iubirii lor au fost cei doi copii ai cuplului, Padraic Terrence, acum în vârstă de 46 de ani şi Conor, în vârstă de 40 de ani.

După dureroasa despărțire de soția sa, Patrick Duffy a început să se consoleze cu rolul de tată și bunic.

„Eram mulţumit cu rolul de tată şi de bunic. Nu căutam o nouă relaţie în viaţa mea…“, spune actorul de 71 de ani.

Nu avea să știe ce surpriză uriașă i-a rezervat destinul. Patrick Duffy s-a îndrăgostit în plină pandemie, când lumea se obișnuia cu pandemia și socializarea online.

„Am început prin a ne trimi­te câteva texte, apoi am trecut pe FaceTime, după care ne întâlneam pe Zoom… Stăteam, în fiecare seară, câte două-trei ore pe Zoom şi am ajuns, astfel, să ne cunoaştem foarte bine.“

Femeia pe care Patrick Duffy îi place s-o numească “un cadou făcut de Covid” este nimeni alta decât  Linda Purl, actriţa din sitcomul Happy Days, acum în vârstă de 65 de ani. 

Ea este noua iubită a lui Patrick Duffy.

Patrick Duffy și Linda Purl s-au cunoscut pe un grup online făcut de prietenii comuni ai celor doi actori. Acolo s-a produs magia.

După mai bine de două luni şi jumătate de conversaţii online, când a avut prima relaxare a măsurilor de distanțare, Patrick Duffy s-a urcat în maşină şi-a condus 20 de ore până-n pragul uşii Lindei, care se afla în statul Colorado.

„I-am cerut permisiunea de-a o săruta şi, din acel moment, nu ne-am mai despărţit nicio­data (…) Nu mi-aş fi imaginat nici mă­car pentru o secundă că mi se poate întâmpla aşa ceva. N-am crezut niciodată că voi putea ajunge să simt aşa din nou“, a povestit plin de emoție Patrick Duffy.

În acel moment, cei doi actori și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și că vor să fie unul lângă altul.

„Fără nicio distracţie ca ieşitul din casă la restaurant sau la un bar, ca să bem un pahar de vin, n-aveam altceva de făcut decât să stăm şi să discutăm despre noi. La finalul acelei perioade, ne-am dat seama că ne cunoşteam reciproc destul de bine“, a mai explicat Duffy.

Actorul mărturisește că s-a simţit atras de „trecutul Lindei, de frumuseţea sa fizică, de sufletul pe care-l are şi de compasiunea de care e în stare“.

În sufletul lui Patrick Duffy nu există remușcări când vine vorba de regretata lui soție, Carlyn.

„Consider că am binecuvântarea lui Car­lyn în ceea ce priveşte idila mea cu Linda, pentru simplul motiv că ştiu că ea şi-ar fi dorit să mă ştie fericit.“ Şi chiar e fericit!

La cei 71 de ani, cel cunoscut drept Bobby din Dallas este mai mult decât fericit cu ceea ce i-a oferit viața.

„La vârsta mea, ce-aş mai avea de aşteptat?!“, pune acesta punctul pe i. „Dacă-n sufletul tău crezi că poate fi ceva distractiv, fă-o! Dacă n-o faci

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: