Redactia.ro
Home » Monden » Alina Pușcău a ajuns la Terapie Intensivă. Starea de sănătate a modelului s-a înrăutățit

Alina Pușcău a ajuns la Terapie Intensivă. Starea de sănătate a modelului s-a înrăutățit

GALERIE FOTO (5) Alina Pușcău a ajuns la Terapie Intensivă.

Alina Pușcău a ajuns la Terapie Intensivă. În cursul zilei de ieri, Alina Pușcău anunța pe rețelele de socializare că a fost infectată cu noul coronavirus. Vedeta s-a filmat în timp ce se afla în pat, cu ochii în lacrimi, mărturisind că se simte foarte rău. Ulterior, starea sa de sănătate s-a înrăutățit și a ajuns la Terapie Intensivă.

Alina Pușcău a ajuns la Terapie Intensivă. Starea de sănătate a modelului s-a înrăutățit

Alina Pușcău a ajuns la Terapie Intensivă. Ieri după amiază, modelul internaținal a postat mai multe clipuri video pe Instagram în care le spunea internauților că a fost infectat cu noul coronavirus. Alina apare cu ochii în lacrimi, mărturisind că nu se simte bine și că virusul i-a afectat plămânii. Ulterior, starea acesteia s-a înrăutățit și a ajuns de urgență la Terapie Intensivă. Ieri, la ceas de seară, Alina Pușcău a chemat ambulanța și a fost transportantă de urgență la spital. Modelul a spus că virusul îi atacă organele și că nu se simte deloc bine, având stări de amețeală, vomă și durere de cap. „Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contactat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă”, spunea ieri Alina Pușcău pe Instagram.

Vedeta a tras un semnal de alarmă pe rețelele de socializare, spunând că oamenii trebuie să fie conștienți de faptul că noul coronavirus este foarte periculos. Mai mult, Alina i-a îndemnat pe toți să se vaccineze, aceasta fiind singura modalitate ca acest virus să dispară.

Alina Puscau infectata cu COVID-19

În loc să se simtă mai bine, Alina a ajuns de urgență la spital, fiind internată la Terapie Intensivă. Modelul a postat o imagine cu o ambulanță, semn că a fost nevoie de intervenția medicilor. Cu ochii în lacrimi, Alina și-a rugat prietenii să aibă grijă de ei și să se ferească de acest virus. „Abia pot sta în picioare să merg la baie! Am tulpina Delta și este extrem de greu! Am dureri de cap, vărs, îmi curge sânge din nas… Este cel mai greu lucru pe care l-am experimentat în viața mea”, a scris tânăra vedetă. Vedeta s-a pozat cu perfuzia în mână, semn că nu se simte deloc bine.

Alina Pușcău și-a amânat nunta din cauza pandemiei

În vârstă de 39 de ani, Alina Pușcău a venit în România pentru a doua oară, în vreme de pandemie. Modelul internațional a uimit pe toată lumea când a spus că se mărită și nici măcar mama sa nu știe cine este viitorul ginere. Aceasta a anunțat în urmă cu câteva luni că vrea să-și pună pirostiile, dar se pare că evenimentul cel mare s-a amânat. Vedeta își dorește să aibă o familie cu mulți copii. „Am fost și în Turcia, și în America să văd ce am. Aveam amețeli și dureri de cap groaznice, stări de leșin. Probabil a fost ca un healing (mod de vindecare) al organismului. Nu-mi explic ce a fost, nici doctorii nu mi-au dat de cap. Mi-au spus doar că nu e Covid!”, a dezvăluit Alina Pușcău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: