Redactia.ro
Home » Monden » Alina Pușcău, infectată cu noul coronavirus: „Mă omoară”

Alina Pușcău, infectată cu noul coronavirus: „Mă omoară”

GALERIE FOTO (3) Alina Pușcău, infectată cu noul coronavirus

Alina Pușcău, infectată cu noul coronavirus. Vedeta și-a anunțat fanii că a fost infectată cu noul coronavirus. Actrița a declarat că se manifestă violent, fiind țintuită la pat de mai bine de nouă zile. Cu ochii în lacrimi, Alina a povestit drama prin care trece.

Alina Pușcău, infectată cu noul coronavirus: „Mă omoară”

Alina Pușcău, infectată cu noul coronavirus. Cu ochii în lacrimi, Alina Pușcău le-a spus fanilor săi că a fost infectată cu noul coronavirus. Vedeta a postat un clip video pe Instagram și le-a spus internauților că se simte foarte rău după ce a fost depistată cu COVID-19. Alina a aflat în urmă cu o săptămână că a fost infectată cu virusul ucigaș. Din păcate, se pare că are o formă gravă și se virusul se manifestă extrem de violent și i-a atacat multe organe. Actrița a spus că este speriată de ce se întâmâpla cu ea și nu își dorește nimic altceva, decât să reușească să treacă cu bine peste aceste momente. „Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contactat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos.”, a spus Alina Pușcău.

Alina Pușcău este foarte afectată de acest virus care o ține la pat de nouă zile. Vedeta a declarat că acest virus i-a afectat plămânii și că îi este teamă să nu se îmbolnăvească mai rău. „Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu, să respiri, să vorbești. Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor că să pot să nu mă simt singură în casă, este foarte greu.”, a mai spus Alina Pușcău.

Alina Pușcău și-a amânat nunta

Alina Pușcău, 39 de ani, a venit în România pe timpul pandemiei de coroanvirus. Modelul internațional a surprins pe toată lumea când a anunțat că a decis să-și pună pirostiile, dar mama ei nici măcar nu îl cunoaște pe viitorul ginere. Ulterior, vedeta a amânat nunta, care trebuia să aibă loc în America, din cauza pandemiei de coronavirus.

Prezentă la o petrecere mondenă, Alina a declarat că a luat decizia de a-și amâna nunta, din cauza coronavirusului, care acum i-a afectat sănătatea. De asemenea, vedeta declara la acea vreme că este suspectă de coronavirus, după ce se confruntase cu amețeli puternice și stări de leșin. Ei bine, se pare că presupunerea s-a dovedit a fi adevărată, iar vedeta a fost infectată cu COVID-19. „Am fost și în Turcia, și în America să văd ce am. Aveam amețeli și dureri de cap groaznice, stări de leșin. Probabil a fost ca un healing (mod de vindecare) al organismului. Nu-mi explic ce a fost, nici doctorii nu mi-au dat de cap. Mi-au spus doar că nu e Covid!”,dezvăluia Alina în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: