Redactia.ro
Home » Monden » Vă amintiți de Alina Pușcău? Cum arată astăzi fosta iubită a lui Vin Diesel FOTO

Vă amintiți de Alina Pușcău? Cum arată astăzi fosta iubită a lui Vin Diesel FOTO

GALERIE FOTO (4) Alina Puscau

Alina Pușcău a împlinit 39 de ani în luna noiembrie, dar aceasta arată senzațional și se menține în topurile celor mai frumoase și căutate modele. Iată cum arată acum fosta iubită a lui Vin Diesel!

Cum arată acum Alina Pușcău. Are 39 de ani

Alina Pușcău are o carieră fulminantă ca model, dar și ca actriță, iar datorită frumuseții sale a cucerit inimile mai multor bărbați celebri. Printre aceștia, s-a aflat și Vin Diesel, faimosul actor din Fast and Furious.

Cei doi au avut o poveste de dragoste ce a durat doi ani și s-au întâlnit la Paris. Devenise o relație serioasă, iar Vin Diesel chiar își dorea copii cu românca.

„Ne-am întâlnit la Paris la o cină organizată de prietenii noștri. Am devenit foarte buni prieteni. Eu aveam 17 ani atunci. După câțiva ani m-am mutat la Los Angeles și am avut o relațiecu el, care a durat doi ani. Era o relație serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea. El voia să aibă familie, copii, eu aveam 23 de ani și nu mă gândeam să mă căsătoresc și să fac copii. Mi-a spus de la început că vrea copii‘, a mărturisit românca la ‘Vorbește lumea’.

De ce s-au despărțit Alina Pușcău și Vin Diesel

Cei doi s-au despărțit „dintr-o greșeală” a actorului, pe care românca nu a putut să o ierte, având în vedere și istoricul ei familial, cu relația cu tatăl său.

„Din cauza tiparului familial și a tatălui meu, mi-era frică de căsătorie, mi-era frică să am copii. (…) Am suferit. Mă duceam acasă și plângeam. Eram rănită. Dar n-am vrut să arăt. Dacă cineva îmi greșea o dată se termina. Vin Diesel a făcut o singură greșeală și s-a terminat. M-a invitat la părinții lui de Crăciun. Un prieten de-al lui a zis că prietena lui l-a lăsat și că vor să meargă toți, ei și alți prieteni, în Miami. Mi-a zis: ‘Te superi?. I-am zis nu, dar bineînțeles că m-am supărat. Din cauza aia s-a terminat relația”, a mărturisit Alina Pușcău.

Lipsa de comunicare pare să fi fost problema la ei, după cum spune românca.

„M-am supărat că a plecat cu prietenii lui de Revelion și m-a lăsat pe mine singură. După 2 ani de zile mi-a făcut cunoștință cu familia lui. După aceea, pur și simplu mi-a zis că se duce cu prietenii. M-a întrebat dacă mă supăr. Normal că m-am supărat, dar nu i-am zis atunci, eram și eu mică, aveam 20 și ceva de ani. L-a rănit foarte mult când l-am lăsat pe el și am început relația cu Brett. Și mama lui a fost foarte rănită când noi ne-am despărțit, ea mă iubea foarte mult”, a mai spus românca.

Alina Pușcău: Vin Diesel mi-a spus că sunt dragostea vieții lui

Vin Diesel a încercat mereu să se împace cu Alina Pușcpu și, mai mult, i-a spus că e dragoste vieții lui.

”Vorbeam, ne întâlneam, dar fiecare e cu viața lui, el are copii… Dacă ne vedem, vorbim, se bucură de mine, mi-a zis că am fost dragostea vieții lui. El când m-a văzut la o masă, undeva, s-a îndrăgostit de mine. De atâtea ori când ne vedeam îmi spunea “Hai să mai încercăm”.

S-au întâmplat niște chestii acum câțiva ani de zile, dar eu când termin cu cineva, termin, și pur și simplu am terminat dintr-o chestie foarte ușoară, chiar am și spus.”, a povestit Alina Pușcău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: