Redactia.ro
Home » Monden » De ce s-a despărțit Alina Pușcău de Vin Diesel: „A făcut o singură greșeală”

De ce s-a despărțit Alina Pușcău de Vin Diesel: „A făcut o singură greșeală”

GALERIE FOTO (5) De ce s-a despărțit Alina Pușcău de Vin Diesel

De ce s-a despărțit Alina Pușcău de Vin Diesel. Alina Pușcău a șocat pe toată lumea atunci când a dezvăluit că a avut o relație cu celebrul actor Vin Diesel. Vedeta și-a făcut curaj și a vorbit despre acest subiect, menționând și care a fost motivul pentru care s-a despărțit de vedeta din franciza Fast and Furios.

De ce s-a despărțit Alina Pușcău de Vin Diesel: „A făcut o singură greșeală”

De ce s-a despărțit Alina Pușcău de Vin Diesel. Alina Pușcău este un model de talie internațională, fiind originară din România. Aceasta a devenit cunoscută după relațiile cu miliardul Jeffrey Epstein, fostul pilot de Formula 1 Eddie Irvine, dar mai ales, după cea cu actorul Vin Diesel. Modelul a decis să le satisfacă curiozitatea celor care au vrut să afle motivul pentru care s-a despărțit de celebrul actor. De ce s-a despărțit Alina Pușcău de Vin Diesel.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Alina Pușcău a vorbit despre perioada în care relația cu tatăl ei nu a fost una bună, după care s-a răcit de tot. Mai mult, vedeta a declarat că regretă faptul că nu a vorbit cu părintele său, care ulterior s-a stins din viață. Cu toate astea, Alina a spus că a învățat o lecție importantă din toată această situație. „Cu tatăl meu am avut o poveste de familie în care ne-am certat, iar eu n-am mai vorbit apoi cu el timp de 5 ani de zile. Mai târziu am primit un telefon în care mi s-a spus că a murit.Atunci am învățat de la viață că întotdeauna trebuie să lași o poartă deschisă. Chiar dacă ești supărat pe oricine. Trebuie să ierți și să te ierți pe tine în primul rând. Să accepți situația. Doi ani mi-a fost foarte greu. De-acolo s-a schimbat tot. (…) Nu mai aveam orgoliu”, a spus Alina.

De asemenea, Alina a spus că la Hollywood a fost nevoită să-și pună o mască, pentru că altfel oamenii își băteau joc de ea. „În Hollywood, eu am pus o mască pentru că dacă nu puneai masca asta, toată lumea își bătea joc de tine. Trăgea de tine, nu te respecta. (…) A trebuit să fiu fata mereu fericită, dar înăuntru eram broken”, a mai spus aceasta.

De ce s-a despărțit de Vin Diesel

Conform spuselor acesteia, cei care făceau o greșeală, erau eliminați definitiv din viața vedetei. Același lucru s-a întâmplat și cu actorul Vin Diesel, cu care Alina Pușcău a avut o relație. „Vin Diesel a făcut o singură greșeală și s-a terminat. M-a invitat la părinții lui de Crăciun. Un prieten de-al lui a zis că prietena lui l-a lăsat și că vor să meargă toți, ei și alți prieteni, în Miami. Mi-a zis: ‘Te superi?’. I-am zis nu, dar bineînțeles că m-am supărat. Din cauza aia s-a terminat relația”, a completat Alina. Modelul susține că din cauza tiparului familial, i-a fost frică de căsătorie și să aibă copii. De multe ori, vedeta a suferit, fiind rănită de persoanele din jurul său. „Am suferit. Mă duceam acasă și plângeam. Eram rănită. Dar n-am vrut să arăt. Dacă cineva îmi greșea o dată se termina„.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: